|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitnice v Tuniziji
28.2.2009 11:17:16   
petraz
Lep pozdrav! Letos smo se prvič odločili da gremo na dopust v Tunizijo.. (do sedaj smo vedno letovali na Hrvaškem) in tako smo se odločili za Djerbo hotel s 4*, konec junija.. Zamima me predvsem vaše mnenje o hotelu Hotel LTI Djerba Holiday Beach 4* (All Inclusive) in agenciji Intelekta. Ker gremo z otrokoma starima 4 in 2 leti, me predvsem zanima na kaj moremo biti pozorni, kaj moram vzeti s sabo.. Skratka vse informacije in napotki so dobrodošli...user posted image HVALA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počitnice v Tuniziji
28.2.2009 14:10:15   
gita10
Mi smo tudi bili na Djerbi pred dvema letoma z Intelekto - vse štima 100%. Preživeli smo lepih 14 dni, nismo sicer bili v tem hotelu ampak ker je to meni poklicna deformacija sem si ta hotela pogledala in mislim, da je vse o.k. kar se hrane tiče na Djerbi nimaš kaj skrbeti. Do prebavnih motenj pride čisto iz tega ker zamenjaš okolje pri hotelu z 4 zvezdicami si brez skrbi. Edino v bazenih malo poppazi na otroke, da preveč vode ne popijejo- ker so ali preveč klorirani ali pa premalo- držite se morja, ki je pa toplo in o.k.
Če vam bo kdo rekel da so otroci premali za kakšen izlet se motijo nas je bilo več z majhnimi otroci pa smo vseeno šli v puščavo na celodnevni izleti, jahali kamelo v tistem pesku pa je bilo vse uredu z njimi še manj utrujeni so bili kot mi starejši. Obvezno jih pelji na izlet z Gusarko ladjo - vse to ima intelekta zelo dobro urejeno- sem 10 let delalal v turističnih agencijah pa znam ocenit kaj je dobro in kaj ne . Sicer vem da so nekateri kar precej proti intelekti vendar Djerbo imajo pošlihtano tako kot mora biti.
Poskusite si privoščiti še izlet z kočijo po Djerbi obvezno obisk farme krokodilov in njihovih muzejev, galerij- zanimivo za videt. No če grete za en teden sem ti tako dala dosti idej če pa za 14 dni se pa še javi- ti še kaj povem. Aja pa poskusite še hrano malo izven hotelov ( vem da imate all inklusiv) v restavracijah izven je zelo dobra hrana po njihovo v hotelih je bolj evropska - je pa otrokim všeč ker jo poznajo pa nimaš problemov s hranjenjem. Samo vsako hrano prej probaj ker oni uporbljajo veliko pikantnih začimb pa da se nebi otrok ustrašil. Je pa drugače moj sin jedel tam kot še nikjer. Dosti sem že prepotovala ampak se mi zdi Djerba res kraj za družine- sicer pa tam nimaš razen izletov ničesar- res si lahko spočiješ. Sicer je pa bolj živ Hammamet in več se dogaja tam - pa še Tunis je blizu.  

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2009 0:50:12   
Andra
Ojla,

bili v tem hotelu pred dvema letoma, ko sta bila mala dva stara 2 in 5  let. Nismo imeli nobenih problemov, hrane je bilo dovolj in za vse okuse. Pred hotelom je lep bazen in čisto blizu do plaže. Sobe so bile čiste in lepo urejene.
Mi smo bili zelo zadovoljni. Tudi za animacijo je lepo poskrbljeno. Luštno!

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2009 17:03:27   
mary_lou
Bilo je super in nepozabno...ti priporočam...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2009 19:12:25   
triša
Tunizija je super. Mi smo bili 2 leti nazaj z eno leto staro punčko.
Brez problemov, nobene driske, hrana odlična.
Opozorila bi te edino da NUJNO vzemite AI ker nimaš trgovine da bi ti vsaj sendvič naredili,, sadje je svinsko drago.
Ker smo imeli polpenzion svo zapravili 2x več kot če bi doplačali AI.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2009 19:25:08   
Olivija
mi smo se imeli super.

Ker si je naša takrat 11-mesečnica prvi večer ustnico preklala, smo imeli možnosti tudi zdravnike spoznat - ki so bili enkratni in so ji res zelo lepo ustnico zašili.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2009 20:37:51   
Janeja
petraz, mi smo se letos tudi prvič odločili za dopust z letalom- prav tako gremo na Djerbo v hotel Vinci Djerba resort 4*  Gremo pa 22 junija. Kdaj pa vi? Mogoče se pa kje še srečamo, saj Djerba ni tako velik otok user posted image

Bodo pa tudi meni vsi nasveti prav prišli, ker bom prvič za 7 dni dopusta mogla pakirat v dva kufra user posted image . To me najbolj skrbi, ker do sedaj smo imeli vedno poln avto pa še strešni kovček zraven user posted image .

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2009 10:10:56   
petraz
Lep pozdrav!

Najprej se vsem zahvaljujem za informacije in vam sporočam, da smo le dobili potjeno rezervacijo, tako da letimo... In to od 22.06... Gremo pa za en teden (saj gremo že maja za en teden na dopust)..

Hvala pa tudi tebi gita10 za izčrpne informacije in vsekakor se bomo odločili za izlete, saj smo takšne narave.. Glede hrane, pa sem v po eni strani vesela, saj imava oba s partnerjem rada pikantno hrano in to bo kot nalašč za naju.

Vam pa sporočim po dopustu, kako smo se imeli in kako smo jih preživeli.

HVALA!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?