gita10 -> RE: Počitnice v Tuniziji (28.2.2009 14:10:15)
|
Mi smo tudi bili na Djerbi pred dvema letoma z Intelekto - vse štima 100%. Preživeli smo lepih 14 dni, nismo sicer bili v tem hotelu ampak ker je to meni poklicna deformacija sem si ta hotela pogledala in mislim, da je vse o.k. kar se hrane tiče na Djerbi nimaš kaj skrbeti. Do prebavnih motenj pride čisto iz tega ker zamenjaš okolje pri hotelu z 4 zvezdicami si brez skrbi. Edino v bazenih malo poppazi na otroke, da preveč vode ne popijejo- ker so ali preveč klorirani ali pa premalo- držite se morja, ki je pa toplo in o.k. Če vam bo kdo rekel da so otroci premali za kakšen izlet se motijo nas je bilo več z majhnimi otroci pa smo vseeno šli v puščavo na celodnevni izleti, jahali kamelo v tistem pesku pa je bilo vse uredu z njimi še manj utrujeni so bili kot mi starejši. Obvezno jih pelji na izlet z Gusarko ladjo - vse to ima intelekta zelo dobro urejeno- sem 10 let delalal v turističnih agencijah pa znam ocenit kaj je dobro in kaj ne . Sicer vem da so nekateri kar precej proti intelekti vendar Djerbo imajo pošlihtano tako kot mora biti. Poskusite si privoščiti še izlet z kočijo po Djerbi obvezno obisk farme krokodilov in njihovih muzejev, galerij- zanimivo za videt. No če grete za en teden sem ti tako dala dosti idej če pa za 14 dni se pa še javi- ti še kaj povem. Aja pa poskusite še hrano malo izven hotelov ( vem da imate all inklusiv) v restavracijah izven je zelo dobra hrana po njihovo v hotelih je bolj evropska - je pa otrokim všeč ker jo poznajo pa nimaš problemov s hranjenjem. Samo vsako hrano prej probaj ker oni uporbljajo veliko pikantnih začimb pa da se nebi otrok ustrašil. Je pa drugače moj sin jedel tam kot še nikjer. Dosti sem že prepotovala ampak se mi zdi Djerba res kraj za družine- sicer pa tam nimaš razen izletov ničesar- res si lahko spočiješ. Sicer je pa bolj živ Hammamet in več se dogaja tam - pa še Tunis je blizu.
|
|
|
|