zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Torej, priporočate te plenice? Naj bi bile boljše od Pampersk? Ker sem pri veliko mamicah zasledila,da uporabljajo te plenice.. Nad Pampers sem bila tudi jaz zelo razočarana - sploh new baby 2 so živa katastrofa, ker so po hrbtu zelo tanke, nimajo skoraj nič polnila, in potem blato pride na hrbtu ven - moji je prišlo prav vsakič, ko se je pokakala, tudi če se je čisto malo. Kupila sem jih pa zato, ker so bile new baby 1 v redu, ampak med 1 in 2 je taka razlika, kot da so 2 čist neka druga firma plenic. Sem porabila tisti en paket in jih nisem več kupovala. Edino Pampers ActiveFit sem še probala (te so nemške, ne glede na to, kje jih kupiš) in so mi bile sicer v redu, ampak glede na to, da so skoraj 1x dražje od DM-ovih, edina razlika je pa v tem, da so malenkost tanjše, se mi je zdelo noro dajati toliko več zanje. DM-ove sem pa preizkusila čisto slučajno, ker sem imela bon za brezplačen paket plenic in sem jih pač vzela, ko sem videla, kako so fajne, pa nisem več kupovala drugih. Nam niso nikoli premočile, nikoli ni prišlo blato ven, nikoli nista imela vnete ritke ... Našima dvema skratka zelo ustrezajo. Vmes sem potem imela še Hoferjeve, ker mi jih je kolegica priporočala, pa so sicer tudi v redu, celo nekoliko tanjše od DM-ovih, vendar pa ta malemu niso zdržale čez noč in so premočile, tako da zdaj raje spet DM-ove uporabljamo. Müllerjeve sem tudi preizkusila, pa so mi sicer bile v redu, samo malo pretrde so se mi zdele (čeprav ene zdaj pravijo, da so tiste mehkejše od DM-ovih, tako da so jih morda v tem času kaj spremenili, ker prej so bile fuuul trše od DM-ovih), pa še Müller mi je ful odročn. V glavnem mi prisegamo na Babylove, ker nas še niso razočarale. Pampers so pa nemške sicer ok, samo tolikšne razlike v ceni pa nikakor ne upravičijo - vsaj za moje pojme ne.
|