|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice
29.11.2005 8:37:49   
Aleksandrin
Vem, da je bilo že veliko govora, ampak vseeno nisem najdla odgovora user posted image .
Imamo pupico staro dva meseca, ki je polno dojena, problem: kakec je tako tekoč, da vsakič, ko se pokaka prileze nekaj iz plenice in to pri nogicah in na hrbtu pa sploh. Tako se skoraj pri vsakem previjaju komplet preoblačimo user posted image .
Help, katere plenice naj kupim?
Težka je 5 kg.
Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenice
29.11.2005 8:40:20   
janjja
Mi imamo že od vsega začetka papmers acive baby-zadovoljni, nam ni skor nikol prišel kakec skoz, razen ko je enkrat imela grozno drisko.

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 9:11:19   
*goldfish*
Mi smo, ko je bil Luka še majhen imeli enak problelm, pa smo kupovali one Pamperske, ne vem kak se imenujejo, so pa v vijolično pakirane.
Kupijo se samo v Mullerju ali v Avstriji. Ne vem če še kjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 9:13:17   
simona2
Meni so super Baby Love od DM in sicer od 3-6kg, ker imajo posebej narejeno, da tekoče blato pronica globje v pleničko. Na žalost pa iste plenice od 4-9kg niso tako dobre kot zgoraj omenjene manjše. Pa še ena prednost je omenjenih plenic cena - po mojem ndobiš največ za to cenouser posted image . Glede Pampers pleničk pa so dobre edino tiste, ki jih kupiš v Millerju in so narejene v Nemčiji in tudi te imajo ene podobno plast kot Babay Love in sicer prav tako tiste od 4-6kg, samo morajo imeti na embalaži v rdečem okvirčku oziroma a rdeči podlagi z rumeno barvo napisano "Dauerhaft +4 windeln" - te so tudi super, samo moraš malo pobrskat po policah. So pa nekoliko dražje, vendar se splača.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 9:26:28   
Ninica
Mi smo imeli enak problem. Vedno je bila mokra in pokakana do vratu. groza! Od takrat dalje uporabljamo pampers Activ fit (fijolični pak), pa ni nikoli več prišlo čez. Res smo zadovoljni z njimi!!user posted image

LP, Ninica

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 13:34:11   
monikapene
Se strinjam s predhodnico. Pampers active fit so res super. Mi smo imeli isti problem in sem probala vse živo od haggis, dm, navadne pampers, leklerkove; vse je prišlo čez. Odkar pa imamo zgoraj omenjene, je problem rešen. P.S. Dobijo se v Milerju in morajo biti nemške!

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2005 14:31:29   
dory
active fit...dobi se jih pri nas le v mullerju :)

(odgovor članu monikapene)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2005 17:17:42   
ja_ni_ka
Aleksandin kaj pa velikost plenic, katero uporabljaš? Ker pri nas je bilo enako in smo pri petih klilah šli na velikost 3 kar je od 7 kil naprej in so super. Tako da probajta.

Jaka in Nika sta moja sončka dva

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2005 18:21:06   
Aleksandrin
Iz Kobarida v Lj. po plenice user posted image ...
Bom poizkusila kar z Active fit št.3, kot pravi Janica, ker sedaj smo imeli 2.
Hvala vsem user posted image

(odgovor članu ja_ni_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2005 18:43:44   
Teya
pampers sensitiv so zakon, ker so "elastične" in se zato full dobro prilagodijo teleščku....
dobijo pa se samo v dm user posted image ......

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2005 1:28:22   
KODA
Meni so tudi najboljše Pampers Sensitive.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?