Plenice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Aleksandrin -> Plenice (29.11.2005 8:37:49)

Vem, da je bilo že veliko govora, ampak vseeno nisem najdla odgovora [sm=smiley13.gif].
Imamo pupico staro dva meseca, ki je polno dojena, problem: kakec je tako tekoč, da vsakič, ko se pokaka prileze nekaj iz plenice in to pri nogicah in na hrbtu pa sploh. Tako se skoraj pri vsakem previjaju komplet preoblačimo [sm=smiley13.gif].
Help, katere plenice naj kupim?
Težka je 5 kg.
Hvala in LP

janjja -> RE: Plenice (29.11.2005 8:40:20)

Mi imamo že od vsega začetka papmers acive baby-zadovoljni, nam ni skor nikol prišel kakec skoz, razen ko je enkrat imela grozno drisko.

*goldfish* -> RE: Plenice (29.11.2005 9:11:19)

Mi smo, ko je bil Luka še majhen imeli enak problelm, pa smo kupovali one Pamperske, ne vem kak se imenujejo, so pa v vijolično pakirane.
Kupijo se samo v Mullerju ali v Avstriji. Ne vem če še kje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

simona2 -> RE: Plenice (29.11.2005 9:13:17)

Meni so super Baby Love od DM in sicer od 3-6kg, ker imajo posebej narejeno, da tekoče blato pronica globje v pleničko. Na žalost pa iste plenice od 4-9kg niso tako dobre kot zgoraj omenjene manjše. Pa še ena prednost je omenjenih plenic cena - po mojem ndobiš največ za to ceno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Glede Pampers pleničk pa so dobre edino tiste, ki jih kupiš v Millerju in so narejene v Nemčiji in tudi te imajo ene podobno plast kot Babay Love in sicer prav tako tiste od 4-6kg, samo morajo imeti na embalaži v rdečem okvirčku oziroma a rdeči podlagi z rumeno barvo napisano "Dauerhaft +4 windeln" - te so tudi super, samo moraš malo pobrskat po policah. So pa nekoliko dražje, vendar se splača.

Ninica -> RE: Plenice (29.11.2005 9:26:28)

Mi smo imeli enak problem. Vedno je bila mokra in pokakana do vratu. groza! Od takrat dalje uporabljamo pampers Activ fit (fijolični pak), pa ni nikoli več prišlo čez. Res smo zadovoljni z njimi!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

monikapene -> RE: Plenice (29.11.2005 13:34:11)

Se strinjam s predhodnico. Pampers active fit so res super. Mi smo imeli isti problem in sem probala vse živo od haggis, dm, navadne pampers, leklerkove; vse je prišlo čez. Odkar pa imamo zgoraj omenjene, je problem rešen. P.S. Dobijo se v Milerju in morajo biti nemške!

dory -> RE: Plenice (29.11.2005 14:31:29)

active fit...dobi se jih pri nas le v mullerju :)

ja_ni_ka -> RE: Plenice (29.11.2005 17:17:42)

Aleksandin kaj pa velikost plenic, katero uporabljaš? Ker pri nas je bilo enako in smo pri petih klilah šli na velikost 3 kar je od 7 kil naprej in so super. Tako da probajta.

Aleksandrin -> RE: Plenice (29.11.2005 18:21:06)

Iz Kobarida v Lj. po plenice [sm=zmeden.gif]...
Bom poizkusila kar z Active fit št.3, kot pravi Janica, ker sedaj smo imeli 2.
Hvala vsem [sm=bravo.gif]

Teya -> RE: Plenice (29.11.2005 18:43:44)

pampers sensitiv so zakon, ker so "elastične" in se zato full dobro prilagodijo teleščku....
dobijo pa se samo v dm [sm=smiley6.gif]......

KODA -> RE: Plenice (30.11.2005 1:28:22)

Meni so tudi najboljše Pampers Sensitive.

Stran: [1]