|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plava, rjava vijolična kolena...
25.4.2005 13:29:31   
kimi
No moj mali prav veselo plazi in ima ob tem vse barve kolen plava, rjava, rdeča in vijolična. Pa me zanima ali obstaja kakšna rešitev
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.4.2005 13:32:23   
dory
Ah nas ma tud celo mavrico na kolenih...pa kaj cem...bo ze minil...ni sicer lepo za videt....tud zdej k hodi so pa buske po celu k uzge s celga na glavo...bo ze bols...

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2005 13:37:21   
Anonimen
Kimi, ravno včeraj sem na forumu Dojenček in otrok o tem spraševala. Pri nas je isto :)-:)-:)-
Zgleda, ta to sodi zraven :)-

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2005 13:50:27   
india
He, kolegica daje tamalemu ščitnike za rolanje na kolena, potem pa hodi ko robot okoli, je pa star 1 leto. Naš Mark pa zvesto na riti pristaja,kadr zgubi ravnotežje, dobro,da ima plenico!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2005 6:12:14   
AnBan
:(pr nas tudi...pa ne samo kolena...tudi celo! Ampak zdaj so vsaj hlace cele:bravo:...ker boste vidle ko se bodo pri 3h igrali in puzali po tleh...takrat so pa kolena cela...v hlacah so pa luknje:((...pa je treba spet po novo trenerko!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2005 8:39:03   
BARBARA R.
Kimiiiiiiiiiiii! Ja, kje pa si?
No, jaz bom pa kar zadovoljna, ko se bom ubadala s takšnimi vprašanji.Tako da, kot veš, nimam nasveta zate.

Uživaj s svojim :nosecka: in :duda: še naprej!

:muca:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2005 9:17:33   
kimi
No potem je pa ok da vem da to sodi zraven. Sem vprašala zato ker opazim da ga tako boli da se komaj plazi

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2005 11:34:38   
kofetek2010
rešitev za podpludbe je med, nisem verjela dokler nisem sprobala, ampak sem imela pred pol leta mavrico na obrazu in je bilo v 3 dneh OK (joj, pa ni me mož nabutal :ups:)

na operaciji sem bila :)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......