Plava, rjava vijolična kolena... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Plava, rjava vijolična kolena... (25.4.2005 13:29:31)

No moj mali prav veselo plazi in ima ob tem vse barve kolen plava, rjava, rdeča in vijolična. Pa me zanima ali obstaja kakšna rešitev

dory -> Plava, rjava vijolična kolena... (25.4.2005 13:32:23)

Ah nas ma tud celo mavrico na kolenih...pa kaj cem...bo ze minil...ni sicer lepo za videt....tud zdej k hodi so pa buske po celu k uzge s celga na glavo...bo ze bols...

Anonimen -> Plava, rjava vijolična kolena... (25.4.2005 13:37:21)

Kimi, ravno včeraj sem na forumu Dojenček in otrok o tem spraševala. Pri nas je isto :)-:)-:)-
Zgleda, ta to sodi zraven :)-

india -> Plava, rjava vijolična kolena... (25.4.2005 13:50:27)

He, kolegica daje tamalemu ščitnike za rolanje na kolena, potem pa hodi ko robot okoli, je pa star 1 leto. Naš Mark pa zvesto na riti pristaja,kadr zgubi ravnotežje, dobro,da ima plenico!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

AnBan -> Plava, rjava vijolična kolena... (26.4.2005 6:12:14)

:(pr nas tudi...pa ne samo kolena...tudi celo! Ampak zdaj so vsaj hlace cele:bravo:...ker boste vidle ko se bodo pri 3h igrali in puzali po tleh...takrat so pa kolena cela...v hlacah so pa luknje:((...pa je treba spet po novo trenerko!

BARBARA R. -> Plava, rjava vijolična kolena... (26.4.2005 8:39:03)

Kimiiiiiiiiiiii! Ja, kje pa si?
No, jaz bom pa kar zadovoljna, ko se bom ubadala s takšnimi vprašanji.Tako da, kot veš, nimam nasveta zate.

Uživaj s svojim :nosecka: in :duda: še naprej!

:muca:

kimi -> Plava, rjava vijolična kolena... (26.4.2005 9:17:33)

No potem je pa ok da vem da to sodi zraven. Sem vprašala zato ker opazim da ga tako boli da se komaj plazi

kofetek2010 -> Plava, rjava vijolična kolena... (26.4.2005 11:34:38)

rešitev za podpludbe je med, nisem verjela dokler nisem sprobala, ampak sem imela pred pol leta mavrico na obrazu in je bilo v 3 dneh OK (joj, pa ni me mož nabutal :ups:)

na operaciji sem bila :)

Stran: [1]