Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Plava, rjava vijolična kolena... 25.4.2005 13:32:23
|
|
|
|
dory
|
Ah nas ma tud celo mavrico na kolenih...pa kaj cem...bo ze minil...ni sicer lepo za videt....tud zdej k hodi so pa buske po celu k uzge s celga na glavo...bo ze bols...
|
|
|
|
Plava, rjava vijolična kolena... 25.4.2005 13:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kimi, ravno včeraj sem na forumu Dojenček in otrok o tem spraševala. Pri nas je isto :)-:)-:)- Zgleda, ta to sodi zraven :)-
|
|
|
|
Plava, rjava vijolična kolena... 25.4.2005 13:50:27
|
|
|
|
india
|
He, kolegica daje tamalemu ščitnike za rolanje na kolena, potem pa hodi ko robot okoli, je pa star 1 leto. Naš Mark pa zvesto na riti pristaja,kadr zgubi ravnotežje, dobro,da ima plenico!:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Plava, rjava vijolična kolena... 26.4.2005 6:12:14
|
|
|
|
AnBan
|
:(pr nas tudi...pa ne samo kolena...tudi celo! Ampak zdaj so vsaj hlace cele:bravo:...ker boste vidle ko se bodo pri 3h igrali in puzali po tleh...takrat so pa kolena cela...v hlacah so pa luknje:((...pa je treba spet po novo trenerko!
|
|
|
|
Plava, rjava vijolična kolena... 26.4.2005 8:39:03
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Kimiiiiiiiiiiii! Ja, kje pa si? No, jaz bom pa kar zadovoljna, ko se bom ubadala s takšnimi vprašanji.Tako da, kot veš, nimam nasveta zate. Uživaj s svojim :nosecka: in :duda: še naprej! :muca:
|
|
|
|
Plava, rjava vijolična kolena... 26.4.2005 9:17:33
|
|
|
|
kimi
|
No potem je pa ok da vem da to sodi zraven. Sem vprašala zato ker opazim da ga tako boli da se komaj plazi
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......