|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plačilo za partnerjevo prisotnost pri porodu
9.7.2005 19:56:52   
Anonimen
Punce, sigurno ima katera prakso s tem. V prvi nosečnosti sem hodila v materinsko šolo in tudi mož je naredil tisti tečaj, torej sem še pred porodom plačala na blagajni, da je lahko bil zraven pri porodu. Zdaj pa me zanima, kaj naredijo v porodnišnici, če njegova prisotnost ni plačana? A mu ne dovolijo v porodno sobo ali kako je s tem?

p.s.
a slučajno katera ve, kako je sploh odprta blagajna tam v babiški šoli in ali lahko to plačaš še kje drugje? Seveda sprašujem za Ljubljano.

Hvala za vsako informacijo,
Simona
  Neposredna povezava do sporočila: 1
9.7.2005 20:46:55   
cicido
Mislim, da jo lahko placas vsak dan od 8-15 ure, ali pa jo placas v naslednjih treh dneh, ko si z dojenckom na oddelku. Ne skrbi, da zaradi tega nebi mogel biti zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2005 20:49:09   
Anonimen
Ej, najlepša hvala za odgovor, ker me je res full skrbelo. Že itak se komaj premikam, da bi pa samo zaradi tega tja hodila, mi je pa čisto odveč.

Še enkrat 100-krat ti hvala!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2005 20:49:35   
jazz
Mi smo jo plačali, preden sem odšla z bolnišnice v Celju, kako imajo drugje urejeno pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2005 21:07:17   
Elena B
Nisem vedela, da se plača. :zmeden2:V Izoli lani nisva nič plačala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2005 21:31:21   
Naja31
Simona, nisem tako prepričana, da lahko plačaš kasneje. :zmeden:
Ko te sprejemejo v porodnišnici, moraš pokazati tudi potrdilo, da je tvoj partner obiskal tečaj in o plačilu. Res pa ne vem kako strogi so glede tega? Nam so v šoli za starše rekli, da so včasih še pogledali skozi prste, zdaj pa ne več. Za vsak slučaj, pokliči in vprašaj, da ne bi bilo potem kaj narobe.

Lp, Naja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2005 21:56:42   
Jančika_
Moj je lani šel sam plačat kak dan ali dva po porodu, preden sem šla iz porodnišnice (Celje).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2005 22:02:40   
Anonimen
Meni se pa to zdi poniževalno in oderuško!!!
Naj pobirajo prostovoljne prispevke, ne pa da moraš plačat, če hočeš doživet najpomembnejši trenutek svojega življenja!!! FUJ!!!

In to okroglo 5000 jurjev!!! Pa ni dobil ne za jest ne za pit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2005 22:04:08   
Jančika_
Niso mu dali jest? Dobro, Joe ni rabil hrane, ker sem rodila dokaj hitro, prijateljičin mož je pa dobil za jest, ker sta bila tam ful dolgo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2005 22:06:10   
Anonimen
Midva sva bila tam 6 ur, pa so bile edine besede, namenjene njemu: A plačali ste že?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2005 22:10:17   
Jančika_
Mater:grrr:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2005 22:10:33   
Carovnica Mica
prvic je dobil kosilo'kavo,drugic samo kavo(krajsi porod),tretjic pa kavo+sendvic(extra kratek porod-akcija 2 uri pa je),govorim za kranj.Jest sn pa vohala sendvic in dobila le vodo:(:(:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2005 22:24:09   
Anonimen
Naja, živijo!
Potrdilo, da je obiskoval tečaj za starše, imam še od 3 let nazaj, ko je bil tam in ženske pravijo, da velja 3 leta. Torej me za to potrdilo ni strah. Ni mi pa jasno glede plačila. Kaj pa tiste ženske, ki ste rodile veliko pred rokom, kako so vas obravnavali glede tega plačila, saj najbrž niste toliko prej plačali? Ali pač? Zgleda, da bom res morala v ponedeljek tja poklicati, pa da mi povedo, kako je s tem.
Ja, jaz tudi pravim, da je sramota, da moraš plačati tisto haljo in copate, pa prvič je bil z mano tam cel "šiht", od 1. zjutraj do 9-ih. Nihče ga ni vprašal, če je slučajno lačen ali kaj podobnega. Še manj pa mi je jasno, zakaj potem tega ne uvedejo po celi Sloveniji ali pa naj povsod ukinejo.

Moje razmišljanje pač...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2005 23:39:56   
Margareta

Glede Ljubljane ti lahko povem, da se da plačati tudi pozneje. Mojemu je sestra rekla, da če ne bom imela potrdila o plačilu prisotnosti pri porodu, mi ne bodo dali odpustnice:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2005 0:42:00   
lelaval

V MB je ZASTONJ (zaenkrat).
Sramota, da moraš najlepši in najsrečnejši družinski dogodek PLAČAT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2005 0:51:55   
Anonimen
Hehe, bom pa šla kar v MB rodit, da bo vsaj ena moja hči rojena tam kot mami. Jao jao, da me zdaj moži vidi, kaj pišem!:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2005 0:54:10   
Anonimen
Margareta,
najbolj se bojim tega, da bom šla rojevat ponoči, ko nimam kje plačati, hehe! Tisto o kasnejšem plačilu me sploh ne skrbi. Bi pa bila sila žalostna in nesrečna, če mu zaradi tega ne bi dovolili, da bi bil z mano v porodni sobi!:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2005 6:54:46   
Anhelo2

V Mariboru je tako, da v materinski šoli dobiš položnico za prostovolni prispevek, kolikor pač sam želiš in če želiš prispevati, kar se me zdi povsem vredu.
Drugače pa same prisotnosti partner ne rabi plačati.
Prav tako ne komplicirajo kaj preveč glede tega potrdila.

:bravo: za Mariborsko porodnišnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2005 6:59:28   
mateja 26
Oj!
Trenutno se plačuje kar v Leonišču na blagajni in ne v stari babiški šoli,ker imajo dopust oz.bolniško in je zaprto.Nisem pa ziher do kdaj.

Lp
Mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2005 13:09:47   
Marogica
Jaz še vedno ne razumem, kaj ste morale plačati?????!!!!. V MB ni potrebno nič plačati. Tudi ni limita, od prvega do drugega poroda. Mi smo pokazali potrdilo od prvega poroda in je mož dobil avtomatsko potrdilo, da sme prisostvovati drugemu.
Sramota, pa plačat, kaj pa nudijo za to plačilo? Res ne razumem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2005 13:14:01   
Anonimen
Plača se tista zelena obleka, ki jo dobi možakar, ki je pri porodu. Saj ne moremo pričakovati, da bo kar zastonj ali pač :zmeden2: zakaj pa ni po vseh porodnišnicah enako, pa ne vem. Pač tako je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2005 13:20:12   
Marogica
Al bina, še vedno ne razumem, kaj si jo vzame domov ali kaj? (obleko). Ali je to plačilo, da lahko možeki "frajerišijo", da so nekaj ur (ko mu žena rojeva) podobni kirurgom? (ha, ha)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.7.2005 13:32:20   
Anonimen
Vrže jo stran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.7.2005 17:15:10   
neja
Tudi na Ptuju ni treba nič plačat, sploh pa prvič slišim za to in je res sramotno:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.7.2005 23:13:38   
pika**
Plačaš lahko kasneje. Jaz sem šla not ok. polnoči.
Je pa res, da se zatakne pri odpustnici. Dokler ne oddaš potrdila o plačilu , ne greš ven - govorim za LJ - se je zgodilo pred dvema mescema cimri, ker je pratner "pozabil" plačat.:zmeden:
Moj je letel plačat takoj v pon ( rodila v soboto ), da mu ja ne bo kdo kaj rekel.:kuza:
Zanimivo, da drugje ni treba nič plačat, pa še priboljške dajo!:zajcek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?