Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pizza v teflonski posodi? 1.4.2007 5:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš tako, da jo lahko vtakneš v pećico, zakaj pa ne. Jaz pico vedno dam na peki papir, ker ne maram dodatnega olja, ali pa moke pod testom.
|
|
|
|
RE: Pizza v teflonski posodi? 1.4.2007 9:19:41
|
|
|
|
paris
|
Če si mislila teflonski pleh, brez problema.
|
|
RE: Pizza v teflonski posodi? 1.4.2007 11:04:00
|
|
|
|
mety*
|
V bistvu ni pleh, ampak je malo višja posoda. Ampak saj to najbrž ne bo problem ane Ali mora pač biti narejena na plehu, da lepše rata
|
|
|
|
RE: Pizza v teflonski posodi? 1.4.2007 11:15:55
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da zaradi pekača pica ne bo nič drugačna, ampak bo prej od česa drugega. Edino kar je, naj ta tvoja posoda nima preveč debelega dna
|
|
|
|
RE: Pizza v teflonski posodi? 1.4.2007 11:34:20
|
|
|
|
paris
|
Po moje posoda ni tolk bistvena. Enkrat sem vidla pri Jamieju, je dal pice kar na srebrno folijo (več plasti), pa v pečico, jest jo pečem kar na plehu od pečice, dam peki papir gor, pa je super!
|
|
RE: Pizza v teflonski posodi? 1.4.2007 12:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz imam eno tako veliko okroglo in visoko 5 cm teflonsko posodo in se super naredi pica noter. S tem, da jaz vseeno namažem malo z oljem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Limonov-bananin kruhSte se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?