|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pizza s pršutom
27.11.2008 9:58:25   
nena m
Ojla. Zanima me, če delate pizzo s pršutom, kdaj daste pršut? Ali istočasno kot ostalo, ali bolj na koncu, da se ne zažge preveč?
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 9:59:56   
Anonimen
Bolj spodaj, ker na vrhu ga izsuši.user posted image

(odgovor članu nena m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 10:16:44   
katra55
Na koncu, ker drugače se zažge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 10:17:40   
Anonimen
Meni se ne zažge.user posted image

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 10:31:37   
nena m
Kako zdaj, a se zažge ali ne? user posted image  Še vedno nič ne vem. user posted image

Moj namreč pravi, da mora bit pršut na vrhu, ne pod sirom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 10:33:33   
melanija
Če ga daš na vrh ga daš pozneje, ker če ne se posuši ali zažge in ni več dober, jaz ga najraje dam pod sir, pa moj nič ne komplicira, čeprav lepše zgleda če je na vrhu.

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 10:37:30   
danijela in taja
ga dam čist na koncu da ni tak suh...zažge se mi tud ne...spodaj ga pa ne dam ker je pol kuhan ne pečen in mi je ogabno...

_____________________________

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 11:05:22   
nena m
Torej ga bom dala na vrh, pa malo kasneje. Hvala vam.

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 11:57:13   
mojcaziga
Jaz ga pa sploh n epečem, ampak ga narežeme čisto tanko in ga dam na pico takoj, ko jo vzamem ven iz pečice.

dober tek in lp, Mojca

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 12:04:17   
muška
to je naboljša varianta ja user posted image  . Se fino zmehča, pa še topel je

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pizza s pršutom
27.11.2008 12:07:48   
nena m
Pa se segreje, če ga daš čisto na koncu? Da ni potem gor mrzel pršut?

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: