|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pijača pri kosilu
25.5.2007 15:27:53   
Anonimen
Ponudite pri kosilu tudi pijačo? user posted image
Me zanima zato, ker se mi zadnje čase dogaja, če sem kje na kosilu, da pri jedi nič za pit ne ponudijo user posted image  in potem komi tisto hrano po grlu spravim.user posted image  Sem navajena pri kosilu tudi pit zraven - ponavadi vodo ali  jabolčni sok.user posted image

Doma vedno na mizo pripravim tudi kozarce in pijačo. Vsi pijemo OB kosilu. Včasih koga slišim, da otroku NE DOVOLI piti pri kosilu, ko pa poje, potem pa lahko user posted image . Pa me zanima, kako to prakticirate?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pijača pri kosilu
25.5.2007 15:42:33   
Anonimen
Ja, mi pijemo pri kosilu. Tamalemu sicer ne dovolimo, da bi se naceja, zato po polovici kozarca pač kakšne oranžade ali kaj podobnega dobi še vodo, če želi. Tudi jaz težko jem, če zraven ne pijem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2007 15:44:13   
Anonimen
Splišni, saj tako sem mislila - pač zmerno piti-narediti kak požirček, da gre hrana lažje dol. Nacejat se tud jaz ne dovolim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2007 15:48:06   
Anonimen
Jaz in moj pa nikoli ne pijeva pri jedi. Doma tudi nismo, ne pri njemu ne pri nas. 
Če imava pa goste pa dam kozarce in pijačo na mizo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2007 16:13:13   
Jessy
Mi pri kosilu nikoli nismo pili in in tudi zdaj ne pijemo. Če imam goste na kosilu pa zmerom ponudim tudi pijačo, saj vem, da nekateri radi zraven pijejo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2007 16:19:32   
Anonimen
Kakor nam paše, si sami vzamemo.. Ko so pa obiski, pa itak vprašamo če bo kdo kaj pil zraven, pa damo.. 

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2007 16:56:05   
paris
Pri nas smo mešani user posted image , jaz nikoli ne pijem, ko jem, mojadva poba pa obvezno! Obiskom seveda ponudimo pijačo, pa kakor kdo hoče.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2007 17:37:11   
Anonimen
Jaz vecinoma pijem, ponavadi 3/4 kosila pojem (ob vikendih, ko je ponavadi moj piscanec za kosilo user posted image  in pecen krompir + solata) in pijem, potem pa se pojem do konca, da si s pijaco ne pokvarim okusa user posted image  

Ce sem pa zejna, pa ne morem jest .. user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2007 19:54:33   
Bonnie_RR
Včasih ja, včasih ne. S tamalim je enako. Odvisno predvsem od hrane.

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 25.5.2007 19:55:36 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2007 20:01:47   
Anonimen
Nikoli ne pijem med jedjo,ker potem ne ostane dovolj prostora za hrano user posted image
Če imamo pa obiske,pa ponudim zraven pijačo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2007 20:02:48   
Maxica
Doma načeloma itak tako hitro pojem, ker me skoz kdo preganjauser posted image , da res nimam miru pri hrani, kaj šele, da bi vmes pilauser posted image , ampak če pa v miru kje jem, pa rada vmes tudi kaj popijem. Tudi otroku vedno dam zraven kozarec soka. Če vidim, da se začne nacejati in da bi zaradi tega manj pojedel, mu pa vzamem za toliko časa, da poje.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2007 13:29:05   
eya
redkokdaj pijeva že med kosilom, čeprav pri meni doma smo pa vedno tudi pili zraven. jaz pijem ponavadi po kosilu, čeprav menda ni najboljšeuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2007 14:18:26   
tanikaa
Jaz skoraj nikoli, moj moška pa. Moram pa obvezno pit takoj po kosilu.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2007 14:27:19   
Enolla
Obvezno moramo piti, sicer se mi zdi, da hrana nekako ne zdrkne dol po grlu. Sedaj že junior na polovici hranjenja želi pijačo in ko se odžeja je naprej do konca.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?