Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 20:57:18
|
|
|
|
pika74
|
Draga Pia73 , vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!! Ker vem, da imaš rada darila: in ker vem, da imaš rada sladkarije, ša par tortic: pa da bi bila še naprej tak srce, kot si zdej: pa par pujskov za srečo: in doma nebeško srečo: Če bo pa sonca preveč pa kaka očala ne bodo odveč: . pika74 p.s. drage moderatorke - sej vem, da čestitke ne pašejo sem, sam vem, da pia73 nima cajta brskat po RR in je bolj navajena, da je vse na enem kupu, kot je blo v stari RR . pa brez zamere .
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 21:06:01
|
|
|
|
ZARA
|
Jaaao, Pika, sem že jst hotla napisat, dobr da si me prehitela!!! VSEEEE NAJ, NAJ, Pia73, pa en BIG HUG !!!
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 21:06:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika Pia VSE NAJBOLJŠE tudi od naju z Izo! Tinka
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 21:09:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
|
|
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 21:32:57
|
|
|
|
vampirka
|
|
|
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 21:47:22
|
|
|
|
tia
|
Pia73 vse najboljše,pa veliko tega kar si sama najbolj želiš. . Naj bo ti takšen dan vsaki dan. lp Tia in Leni
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 21:53:10
|
|
|
|
emaa
|
Vse naj, naj tudi od mene
|
|
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 21:57:48
|
|
|
|
Pia73
|
Kot nekatere veste sem danes vstopila v 33. leto svojega življenja. In dobršen del tega današnjega dneva, ko se človek malo zazre vase sem jaz z mislimi na RR-u. Moram vam povedati, da sem iskreno vesela, da sem 1x slučajno naletela na ta forum in postala del njega. Sicer mi je bil prejšnji RR neprimerno bolj všeč, saj smo bile punce bolj povezane pa tudi kar nekaj starih forumašic močno pogrešam a se še vedno občasno javljam. In danes, ko je nekako moj dan, se je name spomnilo kar nekaj forumašic; sms mi je že zgodaj zjutraj poslala draga Pikapolonica, pa malo kasneje Anitka. Pika74 se je potrudila in mi poslala zelo lepo voščilnico. Preko privat sporočil so se mi javile Palčica, neni,Pikapolonica in ZARA. Telefonsko se je potrudila voščit koala. Za največje veselje pa je poskrbela naša draga cmokec, ki me je razveselila s telegramom , ki so mu bile priložene Sedaj pa najdem še tole temo,............. Nimam besed! Hvala vam! Hvala tudi vsem ,ki mi takole voščite kljub temu, da sem ena najbolj virtualnih članic,...skrivnostna in brez slik. Hvaležna sem, da vas poznam!
|
|
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 22:33:14
|
|
|
|
Suana
|
VSE NAJBOLJŠE.......
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 17.5.2006 23:15:51
|
|
|
|
KODA
|
čestitke
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 18.5.2006 1:39:10
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
nja še jaz dodam svojo čestitko! Si v krasnih letih in še boljša prihajajo! Vse najboljše in če pridem na štajersko se javim!
|
|
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 18.5.2006 8:40:57
|
|
|
|
lana38
|
Vse najboljše, draga Pia73!
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 18.5.2006 8:50:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Vse lepo Pia 73! LP Mojca
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 18.5.2006 9:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsenajboljše slavljenki,pa še na mnoga leta,sreče zdravja in izpoljnjenih želja!!!!!
|
|
|
|
RE: Pia73 vse najboljše!!!! 18.5.2006 9:49:49
|
|
|
|
Massa26
|
Vse najboljše, da boš še naprej tako in še bolj srečna . P.S. Pa hvala, ker zmeraj tako lepo napišeš
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Rokпеперутка16Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?Pravočasno. (
0%)
Pred rokom. (
60%)
Po roku. (
40%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!