Pia73 -> RE: Pia73 vse najboljše!!!! (17.5.2006 21:57:48)
|
Kot nekatere veste sem danes vstopila v 33. leto svojega življenja. In dobršen del tega današnjega dneva, ko se človek malo zazre vase sem jaz z mislimi na RR-u. Moram vam povedati, da sem iskreno vesela, da sem 1x slučajno naletela na ta forum in postala del njega. Sicer mi je bil prejšnji RR neprimerno bolj všeč, saj smo bile punce bolj povezane pa tudi kar nekaj starih forumašic močno pogrešam a se še vedno občasno javljam. In danes, ko je nekako moj dan, se je name spomnilo kar nekaj forumašic; sms mi je že zgodaj zjutraj poslala draga Pikapolonica, pa malo kasneje Anitka. Pika74 se je potrudila in mi poslala zelo lepo voščilnico. Preko privat sporočil so se mi javile Palčica, neni,Pikapolonica in ZARA. Telefonsko se je potrudila voščit koala. Za največje veselje pa je poskrbela naša draga cmokec, ki me je razveselila s telegramom , ki so mu bile priložene [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Sedaj pa najdem še tole temo,............. Nimam besed! Hvala vam! Hvala tudi vsem ,ki mi takole voščite kljub temu, da sem ena najbolj virtualnih članic,...skrivnostna in brez slik. Hvaležna sem, da vas poznam!
|
|
|
|