Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PhotoOrder-pomoč prosim 7.4.2005 14:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne komplicirat. Pejt na e-foto tam si downloadaš njihov program in si v njem čist enostavno narediš naročili, ga pošlješ brez kakršnihkoli cd-jev, pa še zdaj imajo akcije -50% na vse formate.
|
|
|
|
PhotoOrder-pomoč prosim 7.4.2005 14:34:13
|
|
|
|
Alika
|
:bravo:Je e foto res čist bolši.Men tud photo order ni delu,pa smo celo študijo okrog tega nardil. Jz sm zdej dobila prve slikce od e foto in so zelo lepe.:bravo: sem maksimalno zadovoljna in bom še pri njih naročala Alika
|
|
|
|
PhotoOrder-pomoč prosim 7.4.2005 14:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam z Aliko. V petek popoldan sem naročila slike, v soboto sem jih že dobila. Dostava je bla brezplačna, ker sem naročila za več kot (hmmm:zmeden2: ) 4800 sit (?). nisem zihr glede cifre. Pa še leino sliko so izbrali za sliko tedna in mi jo zato brezplačno poslali velikosti 20x30 !
|
|
|
|
PhotoOrder-pomoč prosim 7.4.2005 14:42:33
|
|
|
|
Alika
|
Dostava je drgač 300sit,razen če naročiš mislim da za več kot 5k sit
|
|
|
|
PhotoOrder-pomoč prosim 7.4.2005 14:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Možno ja.
|
|
|
|
PhotoOrder-pomoč prosim 7.4.2005 17:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Hitro mi dajte link za to stran. Jaz si moram tudi dati slike razvijat, pa ne vem, kam. Koliko pa stane ena slikica? Prosiiiiiiiimmmmmmmm in vnaprej hvala. Bye, Blacky
|
|
|
|
PhotoOrder-pomoč prosim 7.4.2005 17:34:06
|
|
|
|
tinica
|
Jaz sem si preko e foto naročila slike pa sploh nisem bila zadovoljna z njimi, ker ne naredijo lepe slike. Najlepše slike sem do sedaj dobila od digifoto. Tudi pri maxlab niso bile lepe slike, pa še glave so nam porezali. Lp
|
|
|
|
PhotoOrder-pomoč prosim 7.4.2005 17:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, potem pa mi dajte link do digifoto, pa e-foto tudi. Pa kaj me nobena ne upošteva??:((:((:((:((:((:((:(( Hočem link!!!!!!!:grrr::grrr::grrr: Pliiiizzzzzzz............:):)
|
|
|
|
PhotoOrder-pomoč prosim 7.4.2005 21:06:22
|
|
|
|
Alika
|
www.efoto.si to vtipki pa bo,ker ne znam delujočga linka napisat:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?