Sem en čist anti računalničar, ki se je lotil pošiljanja slik preko neta. :zmeden: No v bistvu bom CD po pošti poslala. Sem vse zrihtala ampak sedaj ko želim shraniti naročilo mi napiše "napaka pri shranjevanju naročila" ZAKAJ? Kaj naredim narobe. Sej sem ves čas sledila navodilom. Shrani kot ... pač v eno mapo potem pa noče :(( še tisto kar se lotim mi ne rata :(( A mi zna katera pomagat, prosim :rozica:
Ne komplicirat. Pejt na e-foto tam si downloadaš njihov program in si v njem čist enostavno narediš naročili, ga pošlješ brez kakršnihkoli cd-jev, pa še zdaj imajo akcije -50% na vse formate.
:bravo:Je e foto res čist bolši.Men tud photo order ni delu,pa smo celo študijo okrog tega nardil. Jz sm zdej dobila prve slikce od e foto in so zelo lepe.:bravo: sem maksimalno zadovoljna in bom še pri njih naročala Alika
Se strinjam z Aliko. V petek popoldan sem naročila slike, v soboto sem jih že dobila. Dostava je bla brezplačna, ker sem naročila za več kot (hmmm:zmeden2: ) 4800 sit (?). nisem zihr glede cifre. Pa še leino sliko so izbrali za sliko tedna in mi jo zato brezplačno poslali velikosti 20x30 !
Jaz sem si preko e foto naročila slike pa sploh nisem bila zadovoljna z njimi, ker ne naredijo lepe slike. Najlepše slike sem do sedaj dobila od digifoto.
Tudi pri maxlab niso bile lepe slike, pa še glave so nam porezali.