|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Petkov večer... z malo zamude ;)))
6.11.2004 19:55:50   
pika74
Ojla bejbike!

Kako ste kaj?
Me tok dolg ni blo na RR, da sm mogla kr eno novo temo odpret:)-:)-:)-:)-.

Sm malo prebrala, kaj se je kaj dogajalo in sem opazila, da je Bojana povila štručko :bravo::bravo::bravo: - čestitke mamici in punčki:bravo::bravo::bravo:. Potem sem zasledila, da je ena 30-letna zanosila v prvo - kapo dol. Me veseli, da so še take. To dokazuje, da narava v nekaterih še funkcionira tako, kot bi se spodobilo ;).

Pa neki sm zasledila, da Anitka in biba77 neki iščejo m&m štumfe :ups::ups::ups::ups::ups: - Pia73:)-:)-:)-to si zihr ti skuhala:)-:)-:)-tititi.

No, zdej vam bom pa še jest mal od Sarajeva povedala, če dovolte.
Jaz sem bila tokrat prvič v Sarajevu. Sicer se ga spominjam iz otroštva - ampak - v času Olimpijskih iger 1984. A se spomnete, ko je naš Jure Franko zmagal in ob podelitvi dvignil klobuk :bravo::bravo::bravo: jaja, to so bli časi.
No, v Sarajevu se še vedno prodajajo spominčki iz OI '84 - razne majčke pa zastavce pa to. Drugač pa prvi vtis - meni je Sarajevo zelo všeč. Okoli in okoli so taki grički, mesto pa v nekakšni kotlini. Čeprav ne ravno tako kot Ljubljana - malo drugače. Veliko je raznih mošej. Pa da ne pozabim omenit Baščaršije z raznoraznimi stvarmi, ki ti jih poskušajo prodati. Danes je malo deževalo in takoj so se pojavili prodajalci z dežniki. Pa kako okusni so čevapčiči in tud Krompirušo sem probala in raznorazne polnjene papriki pa baklave :)-:)-:)-.

Po drugi strani pa je v Sarajevu še vedno polno sledi vojne :(. Veliko je hiš, ki so popolnoma uničene. Ogledali smo si tudi glavno tržnico, kjer je bilo veliko civilnih žrtev in imena le-teh so napisana na steni ob tržnici. Grozno :(:(.
Najbolj pa se mi je vtisnil v spomin prizor mame z :duda:, ki je prosjačila za denar na cesti med avtomobili :(:(:( me kar zmrazi:(:(:(.

Da pa vam ne bom popolnoma pokvarila večera, vam moram povedat, da smo bli v enem lokalu in - ne boste verjele - rolajo Roberta Magnifica: Hirajkam hirajgo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: - čist so nori na ta komad :bravo::bravo::bravo:.

Skratka bejbike, odpiram debato, ki je včeraj ni bilo:zmeden::zmeden: in vas pozdravljam:bravo::bravo::bravo:. Lepo je biti spet doma in lepo je biti spet na RR med vami punce :love::love::love:.

Lp,
Pika74
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.11.2004 20:25:06   
Pia73
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pika74, saj sem vedela, da si nam samo ti včeraj manjkala,..... :)-:)-:)-

Ej, ti si pa res faca, zakaj pa nisi preprostio napisala sobotni večer,......:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2004 20:26:33   
pika74
Sej mogoče niti ne bojo pogruntale. Tud jst sm mogla mojga prejle vprašat, a je dons petk al sobota :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2004 20:27:54   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)-

Ej, zdaj pa lahko tudi kako prismuknjeno pogruntava, ko sva na domačem terenu!

Sem vesela, da si se imeča lepo! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2004 20:29:33   
pika74
prismuknjeno:zmeden:?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2004 20:31:10   
Pia73
Ej, Pika74 kako garderobo, štumfnato si pa imela s seboj v Sarajevu??? :)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2004 20:31:24   
pika74
a si kej ušpičla?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2004 20:32:01   
pika74
m&m

:)-:)-:)-:)-:)- ampak sam ponoč :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2004 20:33:28   
pika74
Sam Pia73 jst bom mogla it počas veš, me čaka :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: - mi manjka ;).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2004 20:34:46   
Pia73
Ne, nič nisem ušpičla,... Še ne,...:)-:)-:)-

Ej, zadnjič je bila neka vroča polemika glede pravil sodelovanja na RR in midve sedajle kršiva pravila, ker se sami pogovajava na RR, to bi mogli delat privat,.... in že ga špičim,....:)-:)-:)-

Naj se nama katera pridruži, da ne bova kršili pravil,.....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2004 20:40:15   
pika74
Evo, moja tamlada prhaja - naju bo rešla :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2004 20:42:06   
ZARA
EVO!!!!
Dam vama glas: HOV,HOV,HOOOOOV....))))))))))

A bo uredu...:kuza::kuza::kuza:

pravila so zato da se krsijo...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2004 20:44:34   
Pia73
Eh, kak dolgcajt je danes tu,....

Pika74, vesela sem, da si se vrnila, vesela sem, da si si rezervirala datum! :bravo::bravo::bravo: punca, saj veš kako meseci letijo,....

Sedaj pa grem našega detka fletka spat spravit, ker je bil mož cel dan na poti in že spi,....

Se beremo,....

LP Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.11.2004 20:49:11   
pika74
Tenks ZARA.

Zdej pa tud jst mal dvigam sidro in grem pod koutr :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ;).

Sej se itak ne bo prjel, k smo mal zamašeni ;). Ampak zarad tega se temu ne bomo odrekl :love::love::love:.

Punce, javte se kej. Jst pridem mal kasnej še mal pokukat 8)8).

:rozica:Pia73:rozica: in :rozica:ZARA:rozica: - držta se.

Se slišmo.

pa pa

Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2004 8:16:26   
neni
Pika74;)

Tačas ko te ni bilo sem si zmislila en vic:
Leti letalo v Sarajevo. In strmoglavi. Pa raziskujejo posebej za to izurjeni ljudje kako in kaj. In vse pogruntajo, samo zakaj so se pa ljudje ko je letalo dol letelo režali do solz pa ne morejo ugotovit.
Veš ti??
Ker je blo Pika med njimi!:bravo:

lp Neni

p.s.: si ga nisem upala napisat dokler nisi prišla nazaj, zdej pa upam da razumeš vic.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.11.2004 11:53:11   
pika74
Ja neni :)-:)-:)-:)-:)-.

A ti povem, zakaj je Pika74 taka:

ker poje veliiiiiik čokolade :)-:)-:)-:)-:)-:)-.
Tud zdele se bašem z njo :)-:)-:)-.

Aja še neki morm povedat. Kaj se mi je zgodl, ko sm pršla nazaj na Brnik pred carinika... Zgleda, da sm bla taprva in carinik ni točn vedu, kater avijon je pristal. Pa me tkole vpraša, ko sm šla prijazno mimo: Od kje pa ste? In mu brez pomisleka takoj odgovorim ja iz _____ . Pa me pogleda debel. Ne,:)-:)- od kje je pršu avijon? Ajaaaaaaa8)8)8) iz Sarajeva :)-:)-:)- drgač sm pa iz _____.

Kva sm ga ;).

Lp,
Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2004 14:35:40   
kimi
ja magnifiko je full popularen na jugu še posebej v srbiji-kdo bi dsi mislil kaj. Tudi jaz komaj čakam da gremo z:duda: v sarajevo ko bo čas seveda če ne drugič pa drugo leto med poletjem ko gremo v črno goro pa se bomo v sarajevu oglasli

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.11.2004 14:47:22   
ZARA
Magnifico JE CARRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?