pika74 -> Petkov večer... z malo zamude ;))) (6.11.2004 19:55:50)
|
Ojla bejbike! Kako ste kaj? Me tok dolg ni blo na RR, da sm mogla kr eno novo temo odpret:)-:)-:)-:)-. Sm malo prebrala, kaj se je kaj dogajalo in sem opazila, da je Bojana povila štručko :bravo::bravo::bravo: - čestitke mamici in punčki:bravo::bravo::bravo:. Potem sem zasledila, da je ena 30-letna zanosila v prvo - kapo dol. Me veseli, da so še take. To dokazuje, da narava v nekaterih še funkcionira tako, kot bi se spodobilo ;). Pa neki sm zasledila, da Anitka in biba77 neki iščejo m&m štumfe :ups::ups::ups::ups::ups: - Pia73:)-:)-:)-to si zihr ti skuhala:)-:)-:)-tititi. No, zdej vam bom pa še jest mal od Sarajeva povedala, če dovolte. Jaz sem bila tokrat prvič v Sarajevu. Sicer se ga spominjam iz otroštva - ampak - v času Olimpijskih iger 1984. A se spomnete, ko je naš Jure Franko zmagal in ob podelitvi dvignil klobuk :bravo::bravo::bravo: jaja, to so bli časi. No, v Sarajevu se še vedno prodajajo spominčki iz OI '84 - razne majčke pa zastavce pa to. Drugač pa prvi vtis - meni je Sarajevo zelo všeč. Okoli in okoli so taki grički, mesto pa v nekakšni kotlini. Čeprav ne ravno tako kot Ljubljana - malo drugače. Veliko je raznih mošej. Pa da ne pozabim omenit Baščaršije z raznoraznimi stvarmi, ki ti jih poskušajo prodati. Danes je malo deževalo in takoj so se pojavili prodajalci z dežniki. Pa kako okusni so čevapčiči in tud Krompirušo sem probala in raznorazne polnjene papriki pa baklave :)-:)-:)-. Po drugi strani pa je v Sarajevu še vedno polno sledi vojne :(. Veliko je hiš, ki so popolnoma uničene. Ogledali smo si tudi glavno tržnico, kjer je bilo veliko civilnih žrtev in imena le-teh so napisana na steni ob tržnici. Grozno :(:(. Najbolj pa se mi je vtisnil v spomin prizor mame z :duda:, ki je prosjačila za denar na cesti med avtomobili :(:(:( me kar zmrazi:(:(:(. Da pa vam ne bom popolnoma pokvarila večera, vam moram povedat, da smo bli v enem lokalu in - ne boste verjele - rolajo Roberta Magnifica: Hirajkam hirajgo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: - čist so nori na ta komad :bravo::bravo::bravo:. Skratka bejbike, odpiram debato, ki je včeraj ni bilo:zmeden::zmeden: in vas pozdravljam:bravo::bravo::bravo:. Lepo je biti spet doma in lepo je biti spet na RR med vami punce :love::love::love:. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|