Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pesem (prevedena v različne jezike) 23.9.2008 20:14:20
|
|
|
|
Netopirčy81
|
He`s got the whole world in his hand,... (naprej sm že mal pozabla, sam maš pa v več jezikih).
|
|
RE: Pesem (prevedena v različne jezike) 23.9.2008 21:40:36
|
|
|
|
crci06
|
happy birthday kakšna novoletna, sveta noč... mojster jaka pa te razne simfonije: peta, deveta... bethowen ipd... - oda radosti - kaj pa morem jaz za to, če račun ne gre v glavo. Ata prosi in vzdihuje, mama tiho moleduje. Zame več kot pamet vsa, le bonbonov pest velja. ... te, ki so zraven otroških glasbil tudi note. Mogoče ti bodo zdaj še druge lažje pomagale z naslovi.
|
|
|
|
RE: Pesem (prevedena v različne jezike) 23.9.2008 21:53:32
|
|
|
|
Ribica **
|
Jaz sem nasla evropsko spletno stran o uspavankah v vecih jezikih, samo ni slovenscine. http://www.lullabies-of-europe.org/
|
|
|
|
RE: Pesem (prevedena v različne jezike) 24.9.2008 9:44:45
|
|
|
|
Šarki
|
mojster jaka... siva pot... telebajski
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?