|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pelati-recept
15.9.2006 14:24:10   
BlankaT
Nujno bi rabila recept za pripravo pilatov in sicer za ozimnico. Z mamo imava toliko paradajza, da ne vema kam z njim. Zato sva se odločili, da bova naredili kr pelate, vendra nimava recepta. V kolikor ga katera ima, lepo, lepo prosim, če mi ga lahko pove.

Že vnaprej 1000x hvala.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 15:00:01   
Jančika_
Moj tast paradižnik razreže, prekuha in nato spasira skozi pasirko, doda malo soli in sladkorja (res malo), še enkrat prevre in zlije v segrete pollitrske steklenice od piva, zapre s kovinskimi zamaški. 

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 15:09:39   
Doroty
Mogoče tole:
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=7086

Lp, Doroty

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 15:28:15   
Skorpija
Blanka, nisem čisto dobro razumela, ali imaš prav pelati ali pa pač navadne paradižnike, ampak kolikor razumem, bi rada vložila cele in ne pasirane... Jaz to delam tako, da paradižnike potopim za par sekund v vrelo vodo in jih potem olupim. Potem pa jih samo dušim, brez vseh dodatkov, dokler ne postanejo malce kašasti in jih še vroče naložim v kozarce - zraven prilijem tudi sok, ki se naredi ob dušenju. Povrhu polijem malo olivnega olja in dobro zaprem.

Pa blagor, ko imate toliko paradajzev - moji so letos bolj bogi...user posted image

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 15:50:42   
BlankaT
Punce super ste user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom kr od Jančike in Skorpija vzela, tako, da grem sedaj veselo na delo.

Pa probala bom še baziliko skonzervirati, tako, kot korenček in peteržilj. Tako, da mi držite pesti.

Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 20:04:57   
Marogica
Mogoče še to, pri pelatih ti ni potrebno dodati sladkorja, ker so dosti bolj sladki od navadnega paradižnika

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




nogomet
aljaz99

Za kateri klub navijate

Barcelona (46%)

Real Madrid (11%)

Inter (5%)

Chelsea (9%)

drugo (29%)


Število vseh glasov: 82

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!