|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peg Perego Pliko P3
4.9.2009 7:01:49   
Perlica76
Ojla?

Tiste ki ga imate-ste z njim zadovoljne?
Ima kakšne slabe lastnosti?
Ga je katera kupila v Trzinu oz. na spletni strani www.pegperego.si?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peg Perego Pliko P3
4.9.2009 7:05:43   
botrca
Kupila, zadovoljna i ne bi ga menjala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kupila sva ga v baby centru v Mb.(peg perego pliko p3 modularni sistem)

< Sporočilo je popravil botrca -- 4.9.2009 7:06:15 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2009 7:53:07   
Tinky
Mi ga uporabljamo nekaj več kot eno leto in se je guma na ročajih tako znucala, da so postali lepljivi. Upam, da bomo rešili reklamacijo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2009 7:56:06   
Inigo
mi ga mamo. vse mi je ok in fajn, razen vodljiv ni najbolj. ker smo meli prej quinnya, ki je res odlično vodljiv, se lahko pliko skrije.

drgač pa vsi otroc radi sedijo v plikotih, ker so pripeti tako, da jih nič ne ovira in se lahko vrtijo v sedežu, sedijo postrani... kakor jim paše in brez nevarnosti da vn pade.

pa zloži se ful fajn!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2009 8:02:43   
anika87
Imam modularni sistem, uporabljam 2,5 meseca, super zadovoljna. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2009 0:00:53   
metka_zone
Kupila sem PP P3 Modularni sistem v trgovini Pingo V Celju in cena je bila 546 evra pri plačilu z gotovino.Sicer še čaka uporabnika,vendar sem ga preizkusila in v primerjavi z GT3,ki sem ga imela za prvorojenca ni primerjave,ker je sedanji nadpovprečno boljši.Upoštevam zložljivost,funkcionalnost,...ni primerjave!Z njim sem tudi peljala prvorojenca ( cca.15 kg) po grobem makedamu in tudi super,čeprav so bili nekateri komentarji ostalih drugačni.Žal mi je le,da ga nisem kupila že prej...
To je moje mnenje...
Lp

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2009 16:18:33   
anika87
Jaz sem ga kupila prek spletne trgovine sonček, dodala sem še bon iz revije Moj malček, tako da se je najbolj splačalo od njih. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2009 19:56:47   
poli*
Jaz ga imam in je fajn. Je zelo dobro vodljiv (sploh po trgovinah)... V 10 mesecih smo naredili preko 1000 kilometrov po vseh terenih in ni nič zguncan.
Malo se mu pozna obraba gum (kateremu se pa nebi?). Na žalost nisem poskusila nobenega drugega, zato ne morem reči, da je boljši od ostalih.
Mogoče bi moral imeti malo večja kolesa (pri premiru kakšen cm več), da bi šel lepše po makadamu. Zloži s super in tudi težak ni.

Metka zone- zakaj ti ni bil všeč GT3?

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2009 19:59:51   
metka_zone
Gt3 je zelo dober voziček in pri meni je dobro odslužil svoje.Je vreden svojega denarja in to definitivno!Motilo me je le to,da zložen zasede cel prtljažnik,pa naj sem ga imela v Laguni ali v Cliu,kjer sem morala celo odstraniti stransko kolo.Ta stvar me je najbolj motila,ko smo šli na morje in to zelo velikokrat na leto in sem s partnerjem vsakič norela glede prostora zaradi tega vozička...Je pa res za vsak teren,zelo trpežen in masiven,kar sem definitivno sprobala v zelo neprijetnih situacijah glede terena!
Če bi imela možnost,bi ga verjetno kupila še enkrat,ampak to ne pride v poštev,ker bomo imeli sedaj dva otroka in prostorsko je čisto brezsmiselno zapravljati,pa tudi drugače ga je bolje uporabljati za teren v naravi,kot pa ga prevažati z avtomobilom in voziti v trgovino.Sem pa z njim naredila ogromno km in res super,ampak kot pravim je res bolj za teren....Za vožnjo v avtu pa priporočam pliko p3...
Očitno sem mahnjena na PP user posted image ...

Lp

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2009 9:55:02   
natalia
zelo zadovoljna, smo ga imeli pri prvi in sedaj pri drugem, super je...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2009 12:48:08   
Isabelle
Če kero zanima:V trgovini Io Bimbo v Monfalconu bojo imeli oktobra (za točen datum še ne vem, ker mi morajo še sporočiti kdaj vozički pridejo) akcijo na nektatere barve vozička Peg perego Switch Tri-fix in bojo 480€. 

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2009 23:39:24   
metka_zone
Jaz sem iz Laškega in sem ga kupila v Celju v trgovini Pingo za 546 evra,ker imajo priznan 10% gotovinski popust za nedoločen čas.Za Italijo mi ni,ker je predaleč in ne bi imela profita...

Lp

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2009 23:43:21   
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Jaz sem iz Laškega in sem ga kupila v Celju v trgovini Pingo za 546 evra,ker imajo priznan 10% gotovinski popust za nedoločen čas.Za Italijo mi ni,ker je predaleč in ne bi imela profita...

Lp

Tudi jaz sem iz Laškega pa bi te prosila če mi mal osvežiš spomin kje je Pingo v Celju???

Hvala...

lp

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 13
14.9.2009 23:53:39   
MiranNG
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Če kero zanima:V trgovini Io Bimbo v Monfalconu bojo imeli oktobra (za točen datum še ne vem, ker mi morajo še sporočiti kdaj vozički pridejo) akcijo na nektatere barve vozička Peg perego Switch Tri-fix in bojo 480€. 

Zivjo,
Isabelle, mi lahko prosim javis ko bos dobila vec informacij glede akcije vozičkov v Monfalconu. Sem blizu in bom šel pogledat.

LP,
Miran

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.9.2009 16:05:09   
metka_zone
cita: trgovina Pingo je zraven Giga sporta,se pa trgovina nahaja tam,ko greš v Evrospin,le da greš ti skozi vrata na desno...Kar se opreme tiče,se ti res splača,če misliš plačati z gotovino...

Lp

(odgovor članu MiranNG)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.9.2009 22:15:12   
Monni
Tudi mi ga imamo in smo zelo zadovoljni. Malo težje je z njim na makedamskih površinah (neutrjenih), pač malo natreniraš roke zraven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
19.9.2009 10:14:03   

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

cita: trgovina Pingo je zraven Giga sporta,se pa trgovina nahaja tam,ko greš v Evrospin,le da greš ti skozi vrata na desno...Kar se opreme tiče,se ti res splača,če misliš plačati z gotovino...

Lp

Hvala aha sem se spomnala kje je...

Lp

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.