metka_zone -> RE: Peg Perego Pliko P3 (7.9.2009 19:59:51)
|
Gt3 je zelo dober voziček in pri meni je dobro odslužil svoje.Je vreden svojega denarja in to definitivno!Motilo me je le to,da zložen zasede cel prtljažnik,pa naj sem ga imela v Laguni ali v Cliu,kjer sem morala celo odstraniti stransko kolo.Ta stvar me je najbolj motila,ko smo šli na morje in to zelo velikokrat na leto in sem s partnerjem vsakič norela glede prostora zaradi tega vozička...Je pa res za vsak teren,zelo trpežen in masiven,kar sem definitivno sprobala v zelo neprijetnih situacijah glede terena! Če bi imela možnost,bi ga verjetno kupila še enkrat,ampak to ne pride v poštev,ker bomo imeli sedaj dva otroka in prostorsko je čisto brezsmiselno zapravljati,pa tudi drugače ga je bolje uporabljati za teren v naravi,kot pa ga prevažati z avtomobilom in voziti v trgovino.Sem pa z njim naredila ogromno km in res super,ampak kot pravim je res bolj za teren....Za vožnjo v avtu pa priporočam pliko p3... Očitno sem mahnjena na PP [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... Lp
|
|
|
|