|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediater v Mb
16.10.2007 17:23:40   
Anonimen
kateri/a?

Prosim za mnenja, ker mama namen menjat dr.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pediater v Mb
16.10.2007 17:27:04   
Seven*
Sem jih obletala zelo veliko. Moji favoritki: dr.Škorjanec v Novi vasi (al je Borova?) in ena mlada iz Ruš (sem pozabla kak se piše).

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2007 17:31:24   
Blacky30
Na Teznu je zdaj nova zdravnica, dr. Dietner Merkan. Mi smo zelo zadovoljni z njo.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2007 17:39:20   
Laubica
Tudi jaz bom šla k njej,ta večji pa je hodil k Švabovi -tudi zelo dobra ,samo tam nimaš kje parkirat ,to je pa meni problemuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2007 18:33:42   
Maleal
Dr.SKOK ova v Jezdarski.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2007 21:26:48   
ribica.
Mi smo ta teden presedlali od Babičeve na Studencih, k Švabovi na Jezdarsko. Vsekakor zmaga, kar se zdravnice tiče. 

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2007 21:37:59   
doroteja23
MI imamo dr. Završnika in je zakon. Je pa res da zdaj ne dela več toliko ker je direktor oz predstojnik. Drugače pa je vredu tud dr. Vizoviškova al nekak tak. V Vošnjakovi. Jaz sem tam zelo zadovoljna in nebi menjala. Kljub temu da mam včasih probleme z parkiranjem. Ampak še vedno kaj najdeš. So mi nasploh pediatri v Vošnjakovi prijazni. Aja PA dr. Koražija je tud zakon. Nas e imela v RA, ampak ima tud ambulanto za bolane otroke.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2007 22:35:03   
bobek05
Mi smo pa nekajkrat naleteli na Završnika, pa nam ni bil všeč. user posted image  Sva oba imela občutek, da se te hoče čimprej "losat" - se mi zdi, da pri njem ni nikoli gužve, ker paciente res hitro pregleda. Še preden sem prav zdrdrala vse simptome, je že napisal recept, pa smo bili pri njem not vedno samo par minutk... kaj pa vem... Smo navajeni na našo - imamo dr. Melinkovo (tudi na Vošnjakovi) in je ful vredu. Si vzame čas, pa kljub temu ni predolga. Vsaj 5 minut smo notri, da mu v miru pogleda ušesa, grlo, posluša srček itd.

Res priporočam, ne vem pa, če ima še kaj prosto.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2007 22:56:14   
lelaval
Jaz sem že  z večjima hodila k dr. Melinkovi in smo ji zvesti tudi z najmlajšo. Vedno si vzame čas, zato ni nič čudnega, da ima vedno polno čakalnico. Ampak, če veš, da se splača čakat, potem  to ni ovira. Parkiraš pač na parkirišču pred zdrav. domom. Je pa res, da je malo vejetno, da ima še kakšno prosto mesto.
Meni pa dr. Koražija ni bila všeč - ene 3x sem šla k njej, ko je Melinkova bila odsotna. Sem bila popoldne pri njej (dopoldne v službi) in je videla, da sta astmatika, pa mi je freh rekla, da naj pridem naslednji dan, ko bo njuna pediatrinja v službi, ker ona je specializirana za pulmologijo.  Kot, da na tem področju nič ne ve - sem se čudila, kaj sploh počne tam kot pediatrinja.
Pri dr. Završniku pa sem bila z otroci le na EKG-ju, pa nimam slabih besed zanj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2007 8:46:09   
k1
mi imamo škorjančevo. men je vredu.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2007 11:51:10   
petra + zoja
tudi mi imamo dr. Škorjančevo.
Mislim pa da tudi dr. Dovnika zelo hvalijo

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2007 12:27:09   
Lenny
Jaz dr. Dovnika ne zamenjam!

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2007 21:09:15   
Nogavica
ribica., zakaj pa ste šli vstran od Babičeve? Niste bili zadovoljni?
Ona je namreč naša pediatrinja pa me zanima.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2007 22:50:02   
borovnička
Midva najinega lumpa tudi voziva k dr. Melinkovi.user posted image Res se mu posveti, ga seveda najprej malo pocarta, vpraša kak je, je prijazna, nežna... ma super je!user posted image Pa še sestri, ki delata poleg nje, sta tudi super. Jaz sem tako zadovoljna, da je Nik še vedno pri dr. Melinkovi, čeprav smo se preselili na Vrhniko.user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2007 16:31:18   
frutka_
Mi2 hodiva k dr. Vizoviškovi v ZD na Vošnjakovi in je tudi zelo fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2007 17:29:08   
Anonimen
Mi smo se zdaj tudi od Babičeve preselili k Dr. Melinkoviuser posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2007 11:07:55   
ribica.

Čao!

Glede na to da zamujam z odgovori ti odgovarjam kar tule.
Od Babičeve smo pa šli iz več razlogov. Prvi je ta, da je meni ful pomembno kak je zdravnik kot človek, ne samo kot zdravnik. Babičeva meni ni najbolj prijazna. Oz. imam pri njej občutek, da se melo visoko nosi. V štirih letih, kolikor smo bili pri njej me to ni tako zelo motilo, ker je bila v njeni ordinaciji vsaj sestra, ki je bila zelo prijazna in je dajala res domač občutek. Nič ji ni bilo odveč. Sedaj te sestre ni več. Kadarkoli sem v zadnjem času poklicala tja, se nihče ni javil na telefon!

Potem je pa tu še dejstvo, da smo doma zelo blizu Jezdarske, zato sem šla zdaj tja. Pri novi zdravnici, Švabovi, sem s tamalim otokom že bila. Je veliko bolj prijazna, oz se da z njo normalno pogovarjat. Stvari ti pove, da ti je situacija jasna. Ker imava z malim stalne probleme z ušesi, nama je vse povedala kako ukrepava in kdaj naj brez oklevanja takoj prideva nazaj. Babičeva mi tega ne bi nikoli rekla. Babičeva je v tisti kategoriji ljudi, ki ne dela na tem, da bi starša kaj naučila. Ona samo podeli  svojo diagnozo in pričakuje da slediš navodilom. Ne veš pa vedno vzrokov in posledic. V bistvu ti težko povem Kaj točno me pri Babičevi moti, ker sem zelo intuitivna oseba in ze zelo zanesem na svoje občutke o ljudeh.

Upam da nisem preveč zakomplicirala z odgovorom. Pač povem tako kot je. Nikakor pa ne trdim, da je Babičeva slaba za vse. Meni je bila čisto ok, dokler je nisem veliko potrebovala. Sedaj pač ni tako. Zdaj se počutim veliko bolj varno.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.10.2007 11:09:25   
ribica.
No ja, tole sem hotela poslati zasebno, pa sem se očitno zmotila. Nič zato. 

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.10.2007 11:24:08   
malecka_mateja
mi imamo  Melinkovo in je ne menjam!tako kot so punce pred mano napisale se res posveti ortoku!zakon je!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.10.2007 14:24:17   
Blink1
Mi smo do zdaj tudi bili na Vošnjakovi, ampak me moti to, da ni blizu lekarne. In potem moraš po vsem tistem čakanju, še nekaj peljat, da prideš do zdravil.

zato pri naši izbiri najprej gledam seveda na zdravnika, pomembna pa je tudi lokacija. Najbolj se nagibam za Škorjančevo na Studencih. A ima katera telefonsko in ve, če še sprejema male paciente?

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.10.2007 12:57:04   
sandra80
mi pa imamo doktor polono seme-ciglenečki v zd v vošnjakovi in je super pediatrinja zelo prijazna do otrok in seveda do staršev vse lepo obrazloži tak da veš kako in kaj.user posted image user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?