ribica. -> RE: Pediater v Mb (22.10.2007 11:07:55)
|
Čao! Glede na to da zamujam z odgovori ti odgovarjam kar tule. Od Babičeve smo pa šli iz več razlogov. Prvi je ta, da je meni ful pomembno kak je zdravnik kot človek, ne samo kot zdravnik. Babičeva meni ni najbolj prijazna. Oz. imam pri njej občutek, da se melo visoko nosi. V štirih letih, kolikor smo bili pri njej me to ni tako zelo motilo, ker je bila v njeni ordinaciji vsaj sestra, ki je bila zelo prijazna in je dajala res domač občutek. Nič ji ni bilo odveč. Sedaj te sestre ni več. Kadarkoli sem v zadnjem času poklicala tja, se nihče ni javil na telefon! Potem je pa tu še dejstvo, da smo doma zelo blizu Jezdarske, zato sem šla zdaj tja. Pri novi zdravnici, Švabovi, sem s tamalim otokom že bila. Je veliko bolj prijazna, oz se da z njo normalno pogovarjat. Stvari ti pove, da ti je situacija jasna. Ker imava z malim stalne probleme z ušesi, nama je vse povedala kako ukrepava in kdaj naj brez oklevanja takoj prideva nazaj. Babičeva mi tega ne bi nikoli rekla. Babičeva je v tisti kategoriji ljudi, ki ne dela na tem, da bi starša kaj naučila. Ona samo podeli svojo diagnozo in pričakuje da slediš navodilom. Ne veš pa vedno vzrokov in posledic. V bistvu ti težko povem Kaj točno me pri Babičevi moti, ker sem zelo intuitivna oseba in ze zelo zanesem na svoje občutke o ljudeh. Upam da nisem preveč zakomplicirala z odgovorom. Pač povem tako kot je. Nikakor pa ne trdim, da je Babičeva slaba za vse. Meni je bila čisto ok, dokler je nisem veliko potrebovala. Sedaj pač ni tako. Zdaj se počutim veliko bolj varno.
|
|
|
|