|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pedaitri v Ljubljani
7.8.2007 15:42:18   
NiLe
Ker je naša pediatrinja - dr. Tratnik iz Črnuč, odšla v pokoj, moramo izbrati pediatrinjo iz kateregakoli ZD v Ljubljani. V ZD Črnuče je ostala samo pediatrinja dr. Ramovš (otrok je pa ogromno user posted image ), pa še zanjo pravijo, da je bolj tako-tako, me zanimajo vaše izkušnje s pediatri, ki jih imate za svoje otroke.

Mogoče mi bo katera pomagala pri odločitvi - seznam je pa dolg in kar na blef se pa tudi ne morem odločiti.

Hvala za kakršnokoli informacijo.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pedaitri v Ljubljani
7.8.2007 16:06:23   
eva1
pri nam v zagorju je kar nekaj časa delala dr. rus alenka,sedaj pa je šla za bežigrad-ona je res ful fajna, ne vem če bomo še kdaj dobili tako dobrega pediatra-jaz jo res priporočam!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2007 16:58:55   
NiLe
Eva1, hvala za tole informacijo.

Ja, Rus Alenka je v ZD Bežigradu od 15.7. naprej in ravno danes sem klicala, da bi šla pokazat mojo punčko, ker ima ene izpuščaje po rokicah, pa mi je sestra rekla, da si moram nujno izbrati pediatrinjo in mi je njo predlagala. Če je res tako dobra, potem se bom pa kar za njo odločila.

LP

Spi, dete, spi!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 17:06:06   
tananejka
Moje 3 punce imajo pa dr. ramovš in smo zelo zadovoljni.

lp

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2007 12:24:23   
eva1
Nile-ne bo ti žal, ker je res ful ok-prav zna z otroci delat, pa tako zelo prijazna je..k nem hodi samo še na sistemacke preglede, pa lahko rečem, da smo vsi ful žalostni, ker je šla!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2007 15:26:42   
NiLe
Eva1, hvala še enkrat za sugestijo. Danes sem bila pri dr. Rusovi in moram povedati, da me je navdušila user posted image .
Bila je temeljita, zelooo prijazna in seveda sem se odločila zanjo in še starejšega bom prepisala k njej, čeprav od letos naprej paše pod šolskega dispanzerja. Mi je sama predlagala, da bi oba vozila k njej, ker je laže, če zdravnica pozna oba otroka, sploh kadar gre za kakšne nalezljive bolezni.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2007 22:06:51   
eva1
Nile-ja jaz sem imela oba pri njej...in pred 14 dnevi sem peljala Aljo na cepljenje in je vprašala kako pa kaj Luka, je zdrav seda(je bil namreč to zimo večkrat bolan), res vse si zapomni, nikoli ni panike recepta napisat tudi za drugega otroka, pa recimo jaz sem samo poklicala, da sumim da ima Luka gliste, pa sem že dobila napotnico...eh ja, bi bla kr rada na vašem mestu, ker ona je pa res pediatrinja s srcem!!!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?