Pedaitri v Ljubljani (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

NiLe -> Pedaitri v Ljubljani (7.8.2007 15:42:18)

Ker je naša pediatrinja - dr. Tratnik iz Črnuč, odšla v pokoj, moramo izbrati pediatrinjo iz kateregakoli ZD v Ljubljani. V ZD Črnuče je ostala samo pediatrinja dr. Ramovš (otrok je pa ogromno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), pa še zanjo pravijo, da je bolj tako-tako, me zanimajo vaše izkušnje s pediatri, ki jih imate za svoje otroke.

Mogoče mi bo katera pomagala pri odločitvi - seznam je pa dolg in kar na blef se pa tudi ne morem odločiti.

Hvala za kakršnokoli informacijo.

eva1 -> RE: Pedaitri v Ljubljani (7.8.2007 16:06:23)

pri nam v zagorju je kar nekaj časa delala dr. rus alenka,sedaj pa je šla za bežigrad-ona je res ful fajna, ne vem če bomo še kdaj dobili tako dobrega pediatra-jaz jo res priporočam!

NiLe -> RE: Pedaitri v Ljubljani (7.8.2007 16:58:55)

Eva1, hvala za tole informacijo.

Ja, Rus Alenka je v ZD Bežigradu od 15.7. naprej in ravno danes sem klicala, da bi šla pokazat mojo punčko, ker ima ene izpuščaje po rokicah, pa mi je sestra rekla, da si moram nujno izbrati pediatrinjo in mi je njo predlagala. Če je res tako dobra, potem se bom pa kar za njo odločila.

LP

tananejka -> RE: Pedaitri v Ljubljani (7.8.2007 17:06:06)

Moje 3 punce imajo pa dr. ramovš in smo zelo zadovoljni.

lp

eva1 -> RE: Pedaitri v Ljubljani (8.8.2007 12:24:23)

Nile-ne bo ti žal, ker je res ful ok-prav zna z otroci delat, pa tako zelo prijazna je..k nem hodi samo še na sistemacke preglede, pa lahko rečem, da smo vsi ful žalostni, ker je šla!

NiLe -> RE: Pedaitri v Ljubljani (8.8.2007 15:26:42)

Eva1, hvala še enkrat za sugestijo. Danes sem bila pri dr. Rusovi in moram povedati, da me je navdušila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Bila je temeljita, zelooo prijazna in seveda sem se odločila zanjo in še starejšega bom prepisala k njej, čeprav od letos naprej paše pod šolskega dispanzerja. Mi je sama predlagala, da bi oba vozila k njej, ker je laže, če zdravnica pozna oba otroka, sploh kadar gre za kakšne nalezljive bolezni.

eva1 -> RE: Pedaitri v Ljubljani (8.8.2007 22:06:51)

Nile-ja jaz sem imela oba pri njej...in pred 14 dnevi sem peljala Aljo na cepljenje in je vprašala kako pa kaj Luka, je zdrav seda(je bil namreč to zimo večkrat bolan), res vse si zapomni, nikoli ni panike recepta napisat tudi za drugega otroka, pa recimo jaz sem samo poklicala, da sumim da ima Luka gliste, pa sem že dobila napotnico...eh ja, bi bla kr rada na vašem mestu, ker ona je pa res pediatrinja s srcem!!!

Stran: [1]