Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pecivo, ki ga imajo radi vaši otroci 1.2.2009 10:27:54
|
|
|
|
Hope2
|
Sirove štručke so šle v slast skoraj vsakemu otroku, potem pa še kokosove kocke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2009 10:33:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pecivo, ki ga imajo radi vaši otroci 1.2.2009 11:05:21
|
|
|
|
Felicita
|
kind lady, to dejansko res praktično vsi otroci obožujejo... meni pa ni blo nikoli všeč, je premalo sočno. jest sem kot otrok oboževala (in še vedno) makovo pecivo: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4114 (moj recept ima notri še zdrobljene orehe... je pa odlično, sočno, ne presladko,...)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Pecivo, ki ga imajo radi vaši otroci 1.2.2009 11:20:51
|
|
|
|
blak
|
Naš je samo palačinke. Pa še fajn mu je, ker sodeluje pri celotni pripravi: zmes pripravi "sam", zmeša, pečem jaz, namaže on in direktno poje.
|
|
|
|
RE: Pecivo, ki ga imajo radi vaši otroci 1.2.2009 15:24:36
|
|
|
|
nuala
|
Uh, najraje imata navadno jogurtovo pecivo. Ker je tako fino socno in ga lahko pomagata pect, res ni kaj zaj.... Pa naredimo ga enkrat s cokolado, ali s sadjem, ali s kokosom in cokolado, ali kot marmorni kolac, ali z limoninovim oblivom, ali s sadnim jogutrom,...ali pa ga mazemo z marmelado. Meni je najljubsi z veliko rozinami, npr. dodam jih 1 jogurtov loncek. Morda bo vsec tudi vama.
|
|
RE: Pecivo, ki ga imajo radi vaši otroci 1.2.2009 18:06:40
|
|
|
|
*alja*
|
Naša ima najraje vanilijeve rogljičke in tudi drugi otroci v vrtcu so jih takoj pojedli. Ali pa navadne medenjake kjer ji jaz testo razvaljam, ona pa izrezuje različne oblike.
|
|
RE: Pecivo, ki ga imajo radi vaši otroci 1.2.2009 22:21:27
|
|
|
|
kjava
|
Moj sin ima najraje še tople krofe, ne mara pa nič kar je s smetano al pa sadjem-čudak ,mala pa ni še izbirčna.
|
|
|
|
RE: Pecivo, ki ga imajo radi vaši otroci 2.2.2009 8:04:20
|
|
|
|
muška
|
Moja dva imata najraje čisto navadne domače piškote (tiste, ki jih z modelčki delamo) in pa vanilijeve rogljičke.
|
|
|
|
RE: Pecivo, ki ga imajo radi vaši otroci 2.2.2009 8:09:54
|
|
|
|
pomlad08
|
rolada - čist simpl, pa otroci majo ponavadi zelo radi. spečeš biskvit na velikem pekaču, namažeš z marmelado/viki kremo, in zrolaš. res izi!
|
|
|
|
RE: Pecivo, ki ga imajo radi vaši otroci 2.2.2009 8:52:12
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Uh, najraje imata navadno jogurtovo pecivo. Ker je tako fino socno in ga lahko pomagata pect, res ni kaj zaj.... Pa naredimo ga enkrat s cokolado, ali s sadjem, ali s kokosom in cokolado, ali kot marmorni kolac, ali z limoninovim oblivom, ali s sadnim jogutrom,...ali pa ga mazemo z marmelado. Meni je najljubsi z veliko rozinami, npr. dodam jih 1 jogurtov loncek. Morda bo vsec tudi vama. Kakšen recept?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 odlične jedi za doječo mamicoZa mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?