|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pečena jajčka
27.7.2006 12:17:50   
Mala Vita
Kdaj ste otročkom ponudili pečeno jajčko?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pečena jajčka
27.7.2006 12:26:18   
Geja
po 1 letu...
zaradi beljaka pravijo da ga naj ne bi jedel pred enim letom...
v rumenjak pa mu lahko namakaš kruhka...

Geja

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2006 12:35:39   
srki
Jaz sem mu ga dala pred enim leto, ampak samo rumenjak (zaradi pomanjkanja železa). Meni je sam dohtar rekel, da mu ga lahko dam.

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2006 12:55:22   
BLAŽIKA
Okrog enega leta in še sedaj pri 17 mesecih jih noče jest ne rumenjakov in ne beljakov.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2006 13:27:50   
TVN
Jaz razmišljam, da bi ji kar ponudila. Nekaj grižljajev umešanega jajčka s kruhom je že pojedla z velikim navdušenjem, več se ji nisem upala dati. Rumenjak je že jedla, vse je bilo o.k., tako da bomo pri nas najbrž v kratkem poskusili s pečenimi jajčki.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2006 21:55:07   
Pia67
Se nikamor ne mudi, je še toliko zanimive hrane, da bo jajček v celoti počakal na kako pozno jesen. Res je, da je moja skoraj 11 mesečnica, že jedla npr. palačinke(z zelišči ali pa skuto, da ne bo pomote in zgražanja glede marmelade itd), vendar je notri bilo zelo malo beljaka. Jaz bi raje počakala.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2006 22:13:35   
NRMM
Moja je stara dobrih 7 mesecev in že je pečeno jajčko. Beljak pojem jaz, v rumenjak pa ji namakam kruh in ga obožuje, trdo kuhan rumenjak ji dajem pa že od 5 meseca. Vsi priporočajo en rumenjak na teden predvsem za kri, pa ni važno v kakem stanju je, ali trdo kuhan, ali mehko ali pečen....

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2006 12:43:15   
abi
Ravno včeraj sem govorila z mamico 9 mesečnega user posted image  ,ki sta preživela 5 dni na infekcijski kliniki zaradi enega jajčka narejenega na oko.
Ker ni bil kuhan je vseboval ne vem več katero bakterijo, in posledica je bila krvava driska,bruhanje, temperatura, skratka nič dobrega- jaz bi samo kuhano jace- rumenjak- po enem letu pa kar.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2006 14:03:22   
piščanc
mehko kuhana jajčka so zelo riskantna zaradi bakterij - bolje trdo kuhana ali zelo zapečena, na žalost

iz malega zraste veliko

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?