|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pasterizator
6.7.2010 8:43:54   
Ayolinca
Kupila sem v Lidlu pasterizator in moj prvi podvig bi bil pasterizacija fižola (stročjega), kako narediti to?
Sodelavka mi je dala recept, jaz si ga nisem zapisala, ona je pa na morju ... dejala je, da dam vodo, kis in sladkor in pasteriziram na 95 stopinj, 2 minuti. Potrebujem vedeti kakšno je razmerje!!!

Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pasterizator
6.7.2010 9:21:17   
krokos
Tukaj je recept za pasterizacijo stročjega fižola - sicer ni za pasterizator, ampak mogoče pa ti bo kaj pomagalo...
 
Stročji fižol v kisu
Tri kg zelenega stročjega fižola očistimo in narežemo na dva dela. Fižol damo v večjo, plitvo posodo in posolimo s 7dkg soli, polijemo z 2dcl vinskega kisa, zapremo s pokrovko in kuhamo. Občasno pomešamo. Temperatura tega kuhanja ne sme biti previsoka (okoli 130 stopinj), ker fižol samo mehčamo. Ko se fižol zmehča, ga zložimo v kozarce in nanj enakomerno polijemo sok od kuhanja. Če ostane še nepokrit fižol, dolijemo razredčeni vinski kis (na en del kisa en del vode). Zapremo.
Steriliziramo v pari, približno 30 minut.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?