Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 26.9.2006 9:32:35
|
|
|
|
nataša k
|
Dokler sem jaz to delala, ni bilo nič. Mislim, da je vosek kar mimo tekel . Ko pa sem se sprostila, pa je ratalo. Kot sem že enkrat napisala, ti se samo sprosti in uživaj, pa bo. Saj veš, da se otroci rodijo iz ljubezni, ne? Torej, želim vama veliko ljubezni (pa nič sekiranja, ali bo, ali ne bo).
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 26.9.2006 9:34:41
|
|
|
|
Naja31
|
Ne kompliciraj, sprosti se, pa bo.
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 26.9.2006 9:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker si šele na začetku ti svetujem, da se najprej sprostiš in s ene sekiraš že zdaj. Stres in vso to letanje in iskanje odg, ti bo smao hormone pomešalo in ne bo nič iz . Lpeo sproščeno pozabi na vse, posveti se samo in dragemu, pa bosta videla. Če po nekaj ciklih ne bo nič, pol pa lahko meriš temeraturo itd. Seksajta vsake 2 dni, če vama paše lahko na 1 dan, drgač semenčeca ostanejo tudi do 5 dni, če je partner res zdrav. Če je na vsak dan, pol lahko semenčeca postanejo slabše kvaliteta. Zato svetujejo na 2 dni. SPROSTI SE, OBA, to bo najboljše zdravilo
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 26.9.2006 10:04:51
|
|
|
|
Shuka
|
Če se le da, ne mislit na zanositev, treba je uživat s partnerjem v seksu pa bo ratalo, seksat pa čim večkrat iz užitka ne iz nujnega zla, da bi se prijelo. Čim se boš začela obremenjevati s tem, bo že kriza.
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 26.9.2006 10:53:22
|
|
|
|
mala zirafa
|
Ti kar nas poslušaj, pa ti bo ratalo.spermiji so bolj kvalitetni, če se producirajo bolj poradkoma in
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 26.9.2006 12:56:24
|
|
|
|
andreja2000
|
Jaz se kar strinjam s tem,kar so ti punce že zgoraj napisale.Važno je,da se poizkušaš čim bolj srostiti in uživati v s tvojim in zagotovo bosta kmalu zagledala .Sicer pa doktor Pušnjak pavi,da so zdrava semenčeca zelo hitra in že v parih minutah najhitrejše premagajo svojo pot ,nekaj kar pa nam steče ven pa je itak tekočina v kateri so bila semenčeca. Tako,da se kar sprosti in veselo ,pa boš videla ,da bo,le obremenjuj se ne preveč. Pa srečno,v želji,da ti čim prej uspe
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 26.9.2006 13:37:49
|
|
|
|
Sonček28
|
Ti se samo sprosti, pa bo. Jaz nič ne dam na te stvari (noge v zrak, merjenje temperature....). Upam, da bosta čim prej ugladala . Bolj kompliciraš, slabše bo. Lp
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 4.10.2006 10:14:59
|
|
|
|
¤Melany¤
|
Sprosti se to bo najboljše sploh ne razmišljaj da delaš .men je ratalo..upam,da tudi tebi čimprej lp
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 4.10.2006 11:11:47
|
|
|
|
janusha
|
čao Taula, sva že dve....... , jaz sem si isto zračunala, malo tudi s pomočjo koledarčka na tej strani, pa delava zdej na tem, ampak zelo sproščeno brez pričakovanj, upam da nama rata čimprej
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 9.10.2006 11:22:07
|
|
|
|
blue sky
|
Taula, ne se toliko obremenjevat s tem, kolikokrat seksati, kako ipd. Pravijo, da psiha ful vpliva na spočetje, tako da vse misli daj na stran in uživaj brezskrbno v ljubezni s svojim dragim. Boš videla, da bo !!! Držim pesti, da se ti čim prej uresniči želja!!!
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 12.10.2006 9:53:59
|
|
|
|
baloneck
|
Mene pa zanima kolk je te sperme, ene pravjo da jim vse ven steče. Jaz pa sploh nimam občutka da jo je toliko,se ponanavi obrišem z robčkom in je tam. Ampak ne teče, a jo je pol premalo?
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 12.10.2006 10:14:30
|
|
|
|
Klarita
|
Ni nujno, da jo je premalo. Lahko, da sploh ne polagaš pozornosti, da ti kasneje ven steče. Kaj pa vem. Opazuj malo kaj se dogaja.
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 12.10.2006 10:32:11
|
|
|
|
tasi81
|
Sem že nekajkrat slišala da enim sperma sploh ne steče vem. Zdej ne vem, a sej jst čudna, a je moj čuden. Men se včasih zgodi da mi še potem naslednji dan (največkrat zvečer) po malem teče sperma ven, tko da moram uporabit dnevne vložke zaradi boljšega občutka. Zvečer se moram pa itak večkrat obrisat. Tudi jaz sem med tistimi ki se matrajo na , pa sem tud že naštudirala vse metode od ovulacije do merjenja temperature do tablet in vitaminov, pa vam moram povedat da sem vse skupaj opustila. Edino kar delam je da vsak dan vzamem po eno tabletko folne kisline in to je to, seveda poleg . Kar se tiče in ovulacije pa vam povem da je brezveze, vsaj po mojih izkušnjah preračunavat kdaj je O, kdaj bo, kdaj je ni, saj je itak ne moreš čist natančno določit. Pa še takrat ko naj bi jo imel pride kakšna stvar vmes, tko da velikokrat ne seksaš takrat ko bi moral. Seksat z namenom da bi naredil otroka pa počasi postane neprijetna psihoza, kar se tudi pozna v odnosu med nama. Počasi prihajam do spoznanja, da se mora človek sprostiti in uživati v tistem kar počne, pa naj bo to karkoli, saj nikoli ne veš če boš dočakal jutrišnji dan. Zato še enkrat tebi in hkrati sebi povem, ne se obremenjevat s tem, ko bo bo.
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 12.10.2006 10:43:56
|
|
|
|
Taula
|
Meni tudi sperma ven teče, tako da imam dnevni vložek notri naslednji dan. Menda je to normalno?
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 12.10.2006 10:51:32
|
|
|
|
Xandra1
|
Jup Taula ... za mene je to čisto normalno ker se meni isto dogaja!
|
|
|
|
RE: Par začetniških vprašanj.... 12.10.2006 11:02:47
|
|
|
|
tasi81
|
Dobr, pol nisem čist nc čudna.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.