|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Par začetniških vprašanj....
26.9.2006 9:26:41   
Taula
Vem da je tema že premleta, vendar bolj kot iščem odgovore na vprašanja, bolj sem zmedena od poplave informacij. Ker sva se z mojim lubim komaj lotila delatiuser posted image  imam še začetniška vprašanja glede tega.
Jemljem tablete (folne), jem bolj ''zdravo'' hrano , pogledala sem si ovulacijski koledarček in izračunala približno kdaj naj bi bila ovulacija. Na forumu je več mnenj kolikokrat naj bi user posted image . Eni pravijo da vsak dan, drugi na dva dni, da če vsak dan ni dobro....kaj torej? Vsak dan? Na dva dni? Po želji?
Odkrito povedano sem bila še tolk ''pametna'' da sem predvidevala da moraš po user posted image dati noge gor v svečo da je več možnosti.user posted image ( nekatere moje kolegice to še kar delajo)

V glavnem zanima me kaj naj še naredim? Merim temperaturo? Ker sem komaj na začetku nočem iz tega narediti neko znanost...ker se mi zdi da bolj kot bom komplicirala, bolj bom živčna in potem seveda ne bo nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Par začetniških vprašanj....
26.9.2006 9:32:35   
nataša k
Dokler sem jaz to delala, ni bilo nič. Mislim, da je vosek kar mimo tekel user posted image . Ko pa sem se sprostila, pa je ratalo. Kot sem že enkrat napisala, ti se samo sprosti in uživaj, pa bo. Saj veš, da se otroci rodijo iz ljubezni, ne? Torej, želim vama veliko ljubezni (pa nič sekiranja, ali bo, ali ne bo). 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2006 9:34:41   
Naja31
Ne kompliciraj, sprosti se, pa bo.

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2006 9:34:46   
Anonimen
Ker si šele na začetku ti svetujem, da se najprej sprostiš in s ene sekiraš že zdaj. Stres in vso to letanje in iskanje odg, ti bo smao hormone pomešalo in ne bo nič iz user posted image . Lpeo sproščeno pozabi na vse, posveti se samo user posted image in dragemu, pa bosta videla. Če po nekaj ciklih ne bo nič, pol pa lahko meriš temeraturo itd. Seksajta vsake 2 dni, če vama paše lahko na 1 dan, drgač semenčeca ostanejo tudi do 5 dni, če je partner res zdrav. Če je na vsak dan, pol lahko semenčeca postanejo slabše kvaliteta. Zato svetujejo na 2 dni.
SPROSTI SE, OBA, to bo najboljše zdravilo

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2006 10:04:51   
Shuka
Če se le da, ne mislit na zanositev, treba je uživat s partnerjem v seksu pa bo ratalo, seksat pa čim večkrat iz užitka ne iz nujnega zla, da bi se prijelo. Čim se boš začela obremenjevati s tem, bo že kriza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2006 10:53:22   
mala zirafa
Ti kar nas poslušaj, pa ti bo ratalo.spermiji so bolj kvalitetni, če se producirajo  bolj poradkoma in

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2006 12:56:24   
andreja2000
user posted image Jaz se kar strinjam s tem,kar so ti punce že zgoraj napisale.Važno je,da se poizkušaš čim bolj srostiti in uživati vuser posted image s tvojim user posted image  in zagotovo bosta kmalu zagledalauser posted image user posted image .Sicer pa doktor Pušnjak pavi,da so zdrava semenčeca zelo hitra in že v parih minutah najhitrejše premagajo svojo pot ,nekaj kar pa nam steče ven pa je itak tekočina v kateri so bila semenčeca.
Tako,da se kar sprosti in veselouser posted image ,pa boš videla ,da bo,le obremenjuj se ne preveč.
Pa srečno,v želji,da ti čim prej uspeuser posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2006 13:37:49   
Sonček28
Ti se samo sprosti, pa bo. Jaz nič ne dam na te stvari (noge v zrak, merjenje temperature....).
Upam, da bosta čim prej ugladala user posted image . Bolj kompliciraš, slabše bo.

Lp

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2006 10:14:59   
¤Melany¤
Sprosti se to bo najboljše sploh ne razmišljaj da delaš user posted image .men je ratalo..upam,da tudi tebi čimprejuser posted image

lp

(odgovor članu Sonček28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2006 11:11:47   
janusha
čao Taula, sva že dve.......user posted image , jaz sem si isto zračunala, malo tudi s pomočjo koledarčka na tej strani, pa delava zdej na tem, ampak zelo sproščeno brez pričakovanj, upam da nama rata čimprejuser posted image

(odgovor članu ¤Melany¤)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2006 11:22:07   
blue sky
Taula, ne se toliko obremenjevat s tem, kolikokrat seksati, kako ipd. Pravijo, da psiha ful vpliva na spočetje, tako da vse misli daj na stran in uživaj brezskrbno v ljubezni s svojim dragim. Boš videla, da bo user posted image !!!

Držim pesti, da se ti čim prej uresniči želja!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2006 9:53:59   
baloneck
Mene pa zanima kolk je te sperme, ene pravjo da jim vse ven steče. Jaz pa sploh nimam občutka da jo je toliko,se ponanavi obrišem z robčkom in je tam. Ampak ne teče, a jo je pol premalo?user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2006 10:14:30   
Klarita
Ni nujno, da jo je premalo. Lahko, da sploh ne polagaš pozornosti, da ti kasneje ven steče. Kaj pa vem. Opazuj malo kaj se dogaja.

(odgovor članu baloneck)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2006 10:32:11   
tasi81
Sem že nekajkrat slišala da enim sperma sploh ne steče vem. Zdej ne vem, a sej jst čudna, a je moj user posted image  čuden. Men se včasih zgodi da mi še potem naslednji dan (največkrat user posted image zvečer) po malem teče sperma ven, tko da moram uporabit dnevne vložke zaradi boljšega občutka. Zvečer se moram pa itak večkrat obrisat. Tudi jaz sem med tistimi ki se matrajo na user posted image , pa sem tud že naštudirala vse metode od ovulacije do merjenja temperature do tablet in vitaminov, pa vam moram povedat da sem vse skupaj opustila. Edino kar delam je da vsak dan vzamem po eno tabletko folne kisline in to je to, seveda poleguser posted image . Kar se tiče user posted image in ovulacije pa vam povem da je brezveze, vsaj po mojih izkušnjah preračunavat kdaj je O, kdaj bo, kdaj je ni, saj je itak ne moreš čist natančno določit. Pa še takrat ko naj bi jo imel pride kakšna stvar vmes, tko da velikokrat ne seksaš takrat ko bi moral. Seksat z namenom da bi naredil otroka pa počasi postane neprijetna psihoza, kar se tudi pozna v odnosu med nama. Počasi prihajam do spoznanja, da se mora človek sprostiti in uživati v tistem kar počne, pa naj bo to karkoli, saj nikoli ne veš če boš dočakal jutrišnji dan. Zato še enkrat tebi in hkrati sebi povem, ne se obremenjevat s tem, ko bo bo.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.10.2006 10:43:56   
Taula
Meni tudi sperma ven teče, tako da imam dnevni vložek notri naslednji dan.
Menda je to normalno?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.10.2006 10:51:32   
Xandra1
Jup Taula ... za mene je to čisto normalno user posted image ker se meni isto dogaja! user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.10.2006 11:02:47   
tasi81
Dobr, pol nisem čist nc čudna.user posted image

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.10.2006 11:12:56   
Klarita
Nisi čudna, tudi meni je to normalno in rutina. Tudi če se grem zvečer umit, kar sedaj seveda ne prakticiram, ker hočem user posted image , ampak tudi takrat še je pritekla kakšna kapljica drug dan.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.