tasi81 -> RE: Par začetniških vprašanj.... (12.10.2006 10:32:11)
|
Sem že nekajkrat slišala da enim sperma sploh ne steče vem. Zdej ne vem, a sej jst čudna, a je moj [sm=love.gif] čuden. Men se včasih zgodi da mi še potem naslednji dan (največkrat [sm=sloncek.gif]zvečer) po malem teče sperma ven, tko da moram uporabit dnevne vložke zaradi boljšega občutka. Zvečer se moram pa itak večkrat obrisat. Tudi jaz sem med tistimi ki se matrajo na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], pa sem tud že naštudirala vse metode od ovulacije do merjenja temperature do tablet in vitaminov, pa vam moram povedat da sem vse skupaj opustila. Edino kar delam je da vsak dan vzamem po eno tabletko folne kisline in to je to, seveda poleg[sm=sloncek.gif]. Kar se tiče [sm=sloncek.gif]in ovulacije pa vam povem da je brezveze, vsaj po mojih izkušnjah preračunavat kdaj je O, kdaj bo, kdaj je ni, saj je itak ne moreš čist natančno določit. Pa še takrat ko naj bi jo imel pride kakšna stvar vmes, tko da velikokrat ne seksaš takrat ko bi moral. Seksat z namenom da bi naredil otroka pa počasi postane neprijetna psihoza, kar se tudi pozna v odnosu med nama. Počasi prihajam do spoznanja, da se mora človek sprostiti in uživati v tistem kar počne, pa naj bo to karkoli, saj nikoli ne veš če boš dočakal jutrišnji dan. Zato še enkrat tebi in hkrati sebi povem, ne se obremenjevat s tem, ko bo bo.
|
|
|
|