Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Palačinke v goveji juhi? 1.3.2007 14:27:27
|
|
|
|
kjava
|
Palačink sploh ne smeš jest, ker so kombinacija OH in B, isto velja za štruklje in šnite, če misliš s tem kruhove rezine, pomočene v jajce in ocvrte, gobovo juho pomoje na OH dan, oreščke pa na sadni dan.
|
|
|
|
RE: Palačinke v goveji juhi? 1.3.2007 18:32:19
|
|
|
|
sisi80
|
Zdaj pa ne razumem. A niso palačinke iz mleka in jajc, kar so vse beljakovine? Pa šnite tudi. Saj kruh pa ni prepovedan na B dan. No, kljub temu hvala za odgovor, ampak res ne razumem najbolj.
|
|
|
|
RE: Palačinke v goveji juhi? 1.3.2007 18:35:44
|
|
|
|
facka
|
goveja juha je beljakovina, palačinke pa OH, pa v palačinkah so jajca, ki so B, sploh ne gre skupi, še to, če boš jedla palačinke na OH, jih po pravem naredi z vodo, sam to mi je pa bljak
|
|
RE: Palačinke v goveji juhi? 1.3.2007 19:16:26
|
|
|
|
kjava
|
Palačinke so iz mleka,jajc (B) in moke (OH), se prav čist napačna kombinacija, tud če jih nardiš z vodo, ker so še zmer jajca beljakovina, ne? Mi pa ni preveč jasno kako je lahko kruh dovoljen na B dan, če je pa OH
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?