sisi80 -> Palačinke v goveji juhi? (1.3.2007 14:15:59)
Minil je en teden 90 dnevne diete. Prosim, če mi lahko poveste, ali lahko jem palačinke v goveji juhi na B dan? Kdaj lahko jem (ali sploh lahko): gobovo juho (iz knorrove vrečke), šnite sirove štruklje orehe, mandlje, arašide Sem zahtevna, kaj?
Hvala za odgovore.
kjava -> RE: Palačinke v goveji juhi? (1.3.2007 14:27:27)
Palačink sploh ne smeš jest, ker so kombinacija OH in B, isto velja za štruklje in šnite, če misliš s tem kruhove rezine, pomočene v jajce in ocvrte, gobovo juho pomoje na OH dan, oreščke pa na sadni dan.
sisi80 -> RE: Palačinke v goveji juhi? (1.3.2007 18:32:19)
Zdaj pa ne razumem. A niso palačinke iz mleka in jajc, kar so vse beljakovine? Pa šnite tudi. Saj kruh pa ni prepovedan na B dan. No, kljub temu hvala za odgovor, ampak res ne razumem najbolj.
facka -> RE: Palačinke v goveji juhi? (1.3.2007 18:35:44)
goveja juha je beljakovina, palačinke pa OH, pa v palačinkah so jajca, ki so B, sploh ne gre skupi, še to, če boš jedla palačinke na OH, jih po pravem naredi z vodo, sam to mi je pa bljak
kjava -> RE: Palačinke v goveji juhi? (1.3.2007 19:16:26)
Palačinke so iz mleka,jajc (B) in moke (OH), se prav čist napačna kombinacija, tud če jih nardiš z vodo, ker so še zmer jajca beljakovina, ne? Mi pa ni preveč jasno kako je lahko kruh dovoljen na B dan, če je pa OH [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
CUKRČEK -> RE: Palačinke v goveji juhi? (2.3.2007 6:39:01)
*palačinke si privošči za večerjo na OH dan *šnite..jah, ančeloma bi jih lahko na B dan....ampak samo eno, ker je kao dovoljen en kos kruha *arašidi in ostali oreščki so tretirani kot sadje.....samo spet ga ne smeš pojesti pol kile