|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa zakaj meni ni nihče povedal...
30.8.2008 13:52:38   
Anonimen
... da stročji fižol pri kuhanju nabrekne ko hudič?! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kuhat sm ga dala tričetrt velikega piskra(lonca), zdaj ga kuham že v dveh (velikih) loncih.

user posted image user posted image user posted image

Fižola mam za celo vas. Mam filing, da ga bomo še cel teden jedli- fižol na tisoč in en način- fižolova torta, ocvrt fižol, fižolov narastek,...

user posted image user posted image user posted image

Ma napol mi je oproščeno, kr ga kuham prvič- drugič bom že vedela, kaj in kako.


< Sporočilo je popravil shorty -- 31.8.2008 16:41:34 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 13:54:25   
Anonimen
Stročji fižol se pri kuhanju skrči, ne pa napihne.user posted image
Ta je bil sigurno malo starejši, ki je imel že zrnja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 13:54:51   
Ta otročja
daj ga v skrinjo ali ga vloži

_____________________________

včasih sm bla... :) kdo ugane? :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 13:56:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Stročji fižol se pri kuhanju skrči, ne pa napihne.user posted image
Ta je bil sigurno malo starejši, ki je imel že zrnja.


Res je mel že zrnja.user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:05:04   
nejcko
Čakaj malo - kaj pravzaprav ti kuhaš, stročji fižol ali fižol v zrnju?user posted image

no, sicer je zdaj vseeno, samo si ne predstavljam, kako ga boste pojedli zdajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:08:25   
Kerensa*
Na tak način jaz ponavadi kuham riž, ja. user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:09:56   
Anonimen
nejcko, stročji fižol kuham.user posted image
Stročji fižol z zrnji. Notri so že mal bolj "razvita" zrnja.

Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola.
Sej res, da radi jemo, pa da ma ati rad fižol, sam vseeno smo sam štirje.

Pomoje bodo še od user posted image  doma kaj skasirali...

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:14:25   
Anonimen
Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola.


Z vilico user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:37:36   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola.


Z vilico user posted image .


Zrnja, ki bodo ven popadala, pa z žlicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:38:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola.


Z vilico user posted image .


Zrnja, ki bodo ven popadala, pa z žlicouser posted image


Ce so se tako zelo napihnila, se jih bo dalo nabost user posted image .

Joj, full smesno, si kar predstavljam, kako ti iz lonca skacejo.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 16:50:17   
neanja duo
naredi omako

Na olju prepraži nasekljano čebulo in česen ,da zadiši.Nato dodaj narezano papriko in paradižnik(olupljen in narezan) in vse skupaj tenstaj do mehkega.Dodaj tudi govejo kocko za okus.Ko imaš vse lepo pretenstano, dodaj kuhan stročji fižol(paprika, paradižnik in fižol naj bo v istem razmerju) in  spet malo potenstaj,malo zalij z vodo(da ni suho),dodaj cca.1 dcl sladke smetane(ali več,odvisno od velikosti lonca in robe,ki jo kuhaš),še malo pokuhaj,lahko dodaš še malo bazilike in drugih začimb po okusu.In če je pregosto, še malo vode.

Zraven pa pire krompir in dober tek.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 19:28:24   
Anonimen
Zloži jih v vrečke in zmrzni, lahko pa jih vložiš tudi v kozarce in imaš pozimi že narejeno solato.

(odgovor članu neanja duo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
31.8.2008 9:52:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?