|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa zakaj meni ni nihče povedal...
30.8.2008 13:52:38   
Ni novih sporočil
Anonimen
... da stročji fižol pri kuhanju nabrekne ko hudič?! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kuhat sm ga dala tričetrt velikega piskra(lonca), zdaj ga kuham že v dveh (velikih) loncih.

user posted image user posted image user posted image

Fižola mam za celo vas. Mam filing, da ga bomo še cel teden jedli- fižol na tisoč in en način- fižolova torta, ocvrt fižol, fižolov narastek,...

user posted image user posted image user posted image

Ma napol mi je oproščeno, kr ga kuham prvič- drugič bom že vedela, kaj in kako.


< Sporočilo je popravil shorty -- 31.8.2008 16:41:34 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 13:54:25   
Ni novih sporočil
Anonimen
Stročji fižol se pri kuhanju skrči, ne pa napihne.user posted image
Ta je bil sigurno malo starejši, ki je imel že zrnja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 13:54:51   
Ni novih sporočil
Ta otročja
daj ga v skrinjo ali ga vloži

_____________________________

včasih sm bla... :) kdo ugane? :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 13:56:27   
Ni novih sporočil
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Stročji fižol se pri kuhanju skrči, ne pa napihne.user posted image
Ta je bil sigurno malo starejši, ki je imel že zrnja.


Res je mel že zrnja.user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:05:04   
Ni novih sporočil
nejcko
Čakaj malo - kaj pravzaprav ti kuhaš, stročji fižol ali fižol v zrnju?user posted image

no, sicer je zdaj vseeno, samo si ne predstavljam, kako ga boste pojedli zdajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:08:25   
Ni novih sporočil
Kerensa*
Na tak način jaz ponavadi kuham riž, ja. user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:09:56   
Ni novih sporočil
Anonimen
nejcko, stročji fižol kuham.user posted image
Stročji fižol z zrnji. Notri so že mal bolj "razvita" zrnja.

Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola.
Sej res, da radi jemo, pa da ma ati rad fižol, sam vseeno smo sam štirje.

Pomoje bodo še od user posted image  doma kaj skasirali...

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:14:25   
Ni novih sporočil
Anonimen
Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola.


Z vilico user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:37:36   
Ni novih sporočil
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola.


Z vilico user posted image .


Zrnja, ki bodo ven popadala, pa z žlicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 14:38:22   
Ni novih sporočil
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola.


Z vilico user posted image .


Zrnja, ki bodo ven popadala, pa z žlicouser posted image


Ce so se tako zelo napihnila, se jih bo dalo nabost user posted image .

Joj, full smesno, si kar predstavljam, kako ti iz lonca skacejo.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 16:50:17   
Ni novih sporočil
neanja duo
naredi omako

Na olju prepraži nasekljano čebulo in česen ,da zadiši.Nato dodaj narezano papriko in paradižnik(olupljen in narezan) in vse skupaj tenstaj do mehkega.Dodaj tudi govejo kocko za okus.Ko imaš vse lepo pretenstano, dodaj kuhan stročji fižol(paprika, paradižnik in fižol naj bo v istem razmerju) in  spet malo potenstaj,malo zalij z vodo(da ni suho),dodaj cca.1 dcl sladke smetane(ali več,odvisno od velikosti lonca in robe,ki jo kuhaš),še malo pokuhaj,lahko dodaš še malo bazilike in drugih začimb po okusu.In če je pregosto, še malo vode.

Zraven pa pire krompir in dober tek.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal...
30.8.2008 19:28:24   
Ni novih sporočil
Anonimen
Zloži jih v vrečke in zmrzni, lahko pa jih vložiš tudi v kozarce in imaš pozimi že narejeno solato.

(odgovor članu neanja duo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
31.8.2008 9:52:34   
Ni novih sporočil
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Nezdrava hrana za nosečnice
V nosečnosti se izogibajte nezdravih navad, saj te škodujejo vam, še nerojenemu otroku in kot pravi doula Špela Peternel...




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: