Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 13:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Stročji fižol se pri kuhanju skrči, ne pa napihne. Ta je bil sigurno malo starejši, ki je imel že zrnja.
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 13:54:51
|
|
|
|
Ta otročja
|
daj ga v skrinjo ali ga vloži
_____________________________
včasih sm bla... :) kdo ugane? :)
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 13:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Stročji fižol se pri kuhanju skrči, ne pa napihne. Ta je bil sigurno malo starejši, ki je imel že zrnja. Res je mel že zrnja.
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 14:05:04
|
|
|
|
nejcko
|
Čakaj malo - kaj pravzaprav ti kuhaš, stročji fižol ali fižol v zrnju? no, sicer je zdaj vseeno, samo si ne predstavljam, kako ga boste pojedli zdaj
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 14:08:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
Na tak način jaz ponavadi kuham riž, ja.
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 14:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
nejcko, stročji fižol kuham. Stročji fižol z zrnji. Notri so že mal bolj "razvita" zrnja. Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola. Sej res, da radi jemo, pa da ma ati rad fižol, sam vseeno smo sam štirje. Pomoje bodo še od doma kaj skasirali...
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 14:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola. Z vilico .
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 14:37:36
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola. Z vilico . Zrnja, ki bodo ven popadala, pa z žlico
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 14:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sanja se mi ne, kak bomo pojedli tolk fižola. Z vilico . Zrnja, ki bodo ven popadala, pa z žlico Ce so se tako zelo napihnila, se jih bo dalo nabost . Joj, full smesno, si kar predstavljam, kako ti iz lonca skacejo.
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 16:50:17
|
|
|
|
neanja duo
|
naredi omako Na olju prepraži nasekljano čebulo in česen ,da zadiši.Nato dodaj narezano papriko in paradižnik(olupljen in narezan) in vse skupaj tenstaj do mehkega.Dodaj tudi govejo kocko za okus.Ko imaš vse lepo pretenstano, dodaj kuhan stročji fižol(paprika, paradižnik in fižol naj bo v istem razmerju) in spet malo potenstaj,malo zalij z vodo(da ni suho),dodaj cca.1 dcl sladke smetane(ali več,odvisno od velikosti lonca in robe,ki jo kuhaš),še malo pokuhaj,lahko dodaš še malo bazilike in drugih začimb po okusu.In če je pregosto, še malo vode. Zraven pa pire krompir in dober tek.
|
|
|
|
RE: Pa zakaj meni ni nikče povedal... 30.8.2008 19:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Zloži jih v vrečke in zmrzni, lahko pa jih vložiš tudi v kozarce in imaš pozimi že narejeno solato.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2008 9:52:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Top 3 božične kulinarične uspešniceV članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?