Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Pa si privočimo nekaj z krompirjem 5.11.2007 11:45:55
Anonimen
Kruh z krompirjem.
narediš kruh testo.Metem skuhaš cel krompir.Ga olupiš. Po prvem vshajanju testa,ko je pregneten delaš majhne hlebček.V vsak hlebček v sredino daš z vilico zmečkan kos krompirja.Hlebček daš spet vshajat,nato pa v pečico pečt tako kot kruh.simpel pa nekaj drugačnega. Ali pa skuhan in olupljen krompir stisneš čez stiskalo,daš v skledo zamešaš 4 ali 5 jajc dodaš,sol, pest naribanega sira iz mase izoblikuješ, majhne poleptke in jih daš cvret v vrelo olje.
RE: Pa si privočimo nekaj z krompirjem 5.11.2007 12:03:36
Anonimen
Tole drugo pa mi tudi delamo, njami. Sam mi ne delamo polpetk, ampak lulčke , krompirjevi ocvrtki, naredim jih pa vedno k pohanemu piceku . Pa zmešam 1-2 jajci, 4-5 je malo tu mač .
RE: Pa si privočimo nekaj z krompirjem 5.11.2007 12:14:26
Anonimen
Ja,ampak,če se ne motim je imela gospodinja v skledi kilo krompirja,ko je delala maso. Polpetki so se napihnili med peko in so postali hlebčki. Za svrte krompirjeve lulčke pave.samo jih ne smem doma delat,ker imam dva z prekomerno težo.
RE: Pa si privočimo nekaj z krompirjem 5.11.2007 16:51:21
Anonimen
Kaj ti ni jasno Mojca?ne znaš brat,tako kot jaz včasih pisat. Pogovarjamo se o krompirju,kako narest krompirjeve cvrte hlebčke.Miška pa je omenila lulčke,jaz pa sem ji odgovorila,da jih poznam,samo ne ene ne druge ne smem delat doma,ker so redilni in imam doma dva dobra jedca,ki ne smeta zaradi prekomerne teže to jest. TI JE JASNO SEDAJ?
RE: Pa si privočimo nekaj z krompirjem 5.11.2007 16:54:31
StBarbara
Neva sicer off tema, ampak danes sem naredila krompirjeve žgance po tvojem receptu ( nekje na RR sem ga najdla) in so bili ful dobri, čeprav še vedno z rezervo čakam, kdaj mi bo slabo ratal
RE: Pa si privočimo nekaj z krompirjem 5.11.2007 23:08:50
Jessy
Lahko pa iz te mase oblikujete lulčke v katere vstavite še paličico sira, spanirate in ocvrete! Noro dobro, nasitno pa še bolj, da o kalorijah niti ne govorimo.
RE: Pa si privočimo nekaj z krompirjem 6.11.2007 8:58:25
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katra55
Kar še ne pomeni, da vam ni treba spoštovati slovenskega jezika.
Ne,ker na forumu je svoboda pisanja in govora. slovnično pravilno bom pisala,le tam,kjer moram.Osebno se s prijateljicami ne pogovarjam ,kot slavist,ampak po domače.