Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa kaj je danes za en čuden dan... 3.8.2005 13:57:50
|
|
|
|
lex
|
No midva imava angino in je skoraj podobno.:((:((
|
|
|
|
Pa kaj je danes za en čuden dan... 3.8.2005 14:00:53
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, pri nas je grozno, ampak so zobki krivi. Mali joka in krici od bolecin ze cel dan. Sem mu dala Calpol, pa z Clagleom ga mazem, ampak se mi ne zdi da bi kaj pomagalo. Zdaj ga je moz peljal na sprehod v upanju da bo zaspl v vozicku. Zaspal ni, pa se ulilo se je, da me skrbi kako bosta domov prisla. Skratka, obupen dan.
|
|
|
|
Pa kaj je danes za en čuden dan... 3.8.2005 14:03:10
|
|
|
|
Tiki
|
Pri nas je čudno, če kakšen dan ni čuden.
|
|
|
|
Pa kaj je danes za en čuden dan... 3.8.2005 15:34:40
|
|
|
|
štimana
|
Hvala enako - tudi pri nas katastrofa. Jokca in stokca že od kar je danes vstal. In ker jaz zvesto verjamem vremenski napovedi da bo cel dan DEŽ tako nisva šla nikamor. Tolk teži, da je za znoreti. dio
|
|
|
|
Pa kaj je danes za en čuden dan... 3.8.2005 16:01:29
|
|
|
|
Nani-nani
|
Pri nas je tudi groza. Joka, sitnari v glavnem stanje je ubitačno. Spal je danes že 3X max po trideset minut. Upam, da so le zobeki in nič drugega. Prvega smo dobili prejšnji četrtek, mogoče pa bo drugi jutri. Lahko pa je samo vreme krivo. Vročine ni, driske ni, ... Zanimivo tudi mi smo stari 8 mesecev, mogoče pa ti danes malce štrajkajo.
|
|
|
|
Pa kaj je danes za en čuden dan... 3.8.2005 16:09:54
|
|
|
|
Špacka
|
Ja, res je čuden dan, je spala pol ure v kompletu, kar je za našo malo rekord čez dan:)-
|
|
|
|
Pa kaj je danes za en čuden dan... 3.8.2005 18:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa ušeska? Lahko ga bolijo ušesa.
|
|
|
|
Pa kaj je danes za en čuden dan... 3.8.2005 18:31:09
|
|
|
|
BibaJ
|
Naš je pa danes ful dobre volje :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?