|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa je prišla!
27.3.2005 13:09:54   
Anitka
Tako pa je konec upanja, ki ga itak ni bilo. Danes je prikolovrtaila k meni gospa M. In veste kaj punce, sploh nisem preveč žalostna in obupana. Sem pri kosilu spila dva kozarca penine, pa so še krči popustili 8):)-8):)-8):)-8):)-8):)-8)

V torek kličem v MB in potem še v četrtek in če bo šlo vse po planih grem 4.4. v bolnico in mo bojo delali 5.4. laparo. Potem pa bom v začetku junija morda že poročala o :modri::duda::roza: Če ne pa julija;)

Punce lep preostanek praznikov vam želim in se kaj beremo,

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa je prišla!
27.3.2005 13:35:53   
Sulfinija
Anitka!!!

Lepo,da te franca ni izpravila iz tira in ti pokvarila te lepe velike noči.

Upam,da bo pa mene res zapustila za dolgih devet mesecev.Anitka drži pesti zame :miska::miska::miska::miska:,kajti 31.03.že lahko delam test vendar bom ga rajši delala kar 1.04.kot imam naročeno da si potem spet ne bom rekla blo je res prezgodaj.,

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa je prišla!
27.3.2005 14:24:14   
Anonimen
Držimo pesti za 5.4! Mogoče te pridemo obiskat!

Bojana

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa je prišla!
27.3.2005 15:02:26   
Anitka
Angelika ti kar pridi med nas in govori o svojih občutkih. Tudi jaz sem bila vedno taka, da me je M spravila čisto iz tira. Sedaj, ko pa se pred M vedno pojavi še izcedek, sem čisto obupana že teden pred M. Sčasoma sicer človek dobi trdo kožo, a pridejo tudi taki dnevi, da bi najraje jokal, kričal in razbijal vse okrog sebe. V končni fazi pa smo le ljudje, ki čutimo in čutimo na različne načine. Tu so občutki veselja in pa tudi žalosti in besa. In vse to mora biti.

Angelika tudi mene so vedno spraševali, pa še zdaj me sprašujejo, kdaj namerava imeti. Sploh pa je bilo hudo, ko je moja sestra, ki je štiri leta mlajša od mene lansko leto zanosila. Sem včasih kar komu zabrusila, da pa pri vseh žal ne gre tako hitro. So hitro dali mir.

Draga Angelika le obupat ne smemo, saj upanje umre zadnje. Boš videla, da boš tudi ti kmalu vesela srečka :nosecka:. Držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: tudi zate.

Mojca :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Bojana midve se pa kaj slišive in ta teden se morave nekako dobiti.

LP,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa je prišla!
27.3.2005 16:20:02   
pika74
Anitka, jst sm s tabo:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa je prišla!
27.3.2005 17:18:08   
Anonimen
Anitka saj veš da bomo vedno s tabo držale pesti:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa je prišla!
27.3.2005 17:55:07   
Anitka
Pika in Neva hvala tudi vama :love::love::love::love::love::love::love::love:

Zdaj pa se spet poslovim - pri nas grmi!8)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa je prišla!
27.3.2005 18:10:17   
Maša26
Anitka, pozdravljena,
prav dobro te razumem. Danes sem jo tudi jaz dočakala. Sedaj pa pogumno naprej. Ti na laparo, jaz na klomifenčke :miska:

Upam, da bomo vse kmalu žele rezultate :miska:

Lep večer vsem!

:kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pa je prišla!
27.3.2005 18:19:47   
cmokec
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pa je prišla!
27.3.2005 18:23:15   
tinkamiška
Ah, pa je prišla...zdaj pa naj hitro mine čas do 5.4., da ti pripravijo postljico za tvojega:duda: in verjamem, da boš pa zdej res kmalu:nosecka: in potem se bomo skupaj veselile:bravo::bravo::bravo:

Ko boš pa v bolnici bom pa zelo, zelo, zelo stiskala pesti:miska::miska::miska:

Zdaj pa kr naj bo Franca na obisku, ker se bo počasi morala poslovit od tebe:)

LP:rozica:,

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pa je prišla!
27.3.2005 18:41:11   
Pia73
Saj ne vem kaj naj ti rečem Anitka;....... Držim pesti, da bo takoj po laparo,... nama je ratalo takoj po histero,........ :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pa je prišla!
28.3.2005 10:26:15   
miska2004
Anitka kot vedno pogumna in optimistična!! :rozica::rozica::rozica:

Lepo je, da te :hudicek: ni spravila iz tira. Mogoče ji bo zdaj jasno, da se ne obremenjuješ z njo, in se bo odločila, da te bo celih 9 mesecev pustila pri miru!! Packa.

Držim pesti, da ti še pred laparo uspe. Če ne prej, pa potem takoj.:miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pa je prišla!
28.3.2005 20:13:12   
Anitka
Gea moja zlata, pusti leta, glavno je, da si v srčku mlada. Verjamem tudi jaz, da bo kmalu za vse nas sijalo le še sonce sreče v življenju. In kako si kaj ti?

LP,
Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pa je prišla!
29.3.2005 8:50:31   
koala
Hojla!

Anitka, tebi tudi naša preljuba Franca ne da mira?
No tudi mene je obiskaja in to isti dan kot tebe! Ah bo že!!
:rozica::rozica::rozica: zate!
Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?