Anitka -> Pa je prišla! (27.3.2005 15:02:26)
|
Angelika ti kar pridi med nas in govori o svojih občutkih. Tudi jaz sem bila vedno taka, da me je M spravila čisto iz tira. Sedaj, ko pa se pred M vedno pojavi še izcedek, sem čisto obupana že teden pred M. Sčasoma sicer človek dobi trdo kožo, a pridejo tudi taki dnevi, da bi najraje jokal, kričal in razbijal vse okrog sebe. V končni fazi pa smo le ljudje, ki čutimo in čutimo na različne načine. Tu so občutki veselja in pa tudi žalosti in besa. In vse to mora biti. Angelika tudi mene so vedno spraševali, pa še zdaj me sprašujejo, kdaj namerava imeti. Sploh pa je bilo hudo, ko je moja sestra, ki je štiri leta mlajša od mene lansko leto zanosila. Sem včasih kar komu zabrusila, da pa pri vseh žal ne gre tako hitro. So hitro dali mir. Draga Angelika le obupat ne smemo, saj upanje umre zadnje. Boš videla, da boš tudi ti kmalu vesela srečka :nosecka:. Držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: tudi zate. Mojca :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Bojana midve se pa kaj slišive in ta teden se morave nekako dobiti. LP, Anitka:metulj:
|
|
|
|