Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 9:12:47
|
|
|
|
viv_
|
Ojla romci! Joj kako poznam ta obcutek :) jaz prve dni mobitela nisem spustila iz rok, ce bi me slucajno klicali iz vrtca. No zacetnih tezavicah je slo potem vse super in sem prepricana, da bo tudi z Lanejem tako. Cau
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 9:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko je pa star? A prvi dan si ga tam samega pustila, nisi bila nič zraven? (pa ne misli, da mislim, da je to kaj narobe, samo vprašam - pri nas je namreč tak pristop veliko bolj uspel kot v prvem poizkusu, ko sem bila zraven)
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 9:14:19
|
|
|
|
JASNA D
|
Daj Romci, kar pusti živčke na miru! Saj bo vse dobro. Tudi ostali jočejo, celo moj, ki je bojda popoln.... (Saj veš kaj mislim!). Ti se kar v miru speglat spravi! Jasna
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 9:26:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
romci - a je le prišel dan D? :(( :((:(( saj sem vedela, da ti bo prpalo... :)- saj veš, da mu ni nič hudega, če pa bo :(( pa ga boš itak slišala .... kdaj greš po njega, po spanju? polubčkaj mi mojega knedla!
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 9:38:44
|
|
|
|
kimi
|
Si ne predstavljam kako je to težko. Tudi moj bo šel kmalu v vrtec:((
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 10:00:41
|
|
|
|
malika
|
Joj hudo, ampak saj bo. Jaz sem ravno včeraj razmišljala kako bo mojemu lepo, ker bo do 2,5 leta pri meni, ta nov bo pa kratko potegnil. Bo moral kar hitro služit. :(
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 10:04:25
|
|
|
|
puri
|
Ja, jaz si tut še ne predstavljam kako je to, ker imam še oba doma:) Upam, da bo Laneju v vrtcu všeč, no gotovo mu bo, saj potem vsi radi hodijo, ko se enkrat navadijo! lp:)
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 12:28:23
|
|
|
|
ronja5
|
Nič se sekirat, še malo pa bo doma! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 12:42:02
|
|
|
|
ZARA
|
A ti je grozno,romci...ane?? Nas vse to se caka,ampak upam da ne se tolk kmalu :ups:!!! sej bo...A si ti bl zivcna al Lanej??
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 12:50:15
|
|
|
|
Teni_
|
Ej, romci, boš videla, kako bo Lanej vesel v vrtcu. Bo imel veliko družbe, pa še kakšne fajn punčke bodo tam:)-:)-:)-:)-. Držim pesti. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 13:46:00
|
|
|
|
mehurčica
|
Z Davidom pa se 1.2. začneva počasi uvajat. Pa isto vzgojiteljico ima, kot sem jo imela jaz!:)-
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 13:49:46
|
|
|
|
tina.nika
|
Držim pesti, da se ma fajn. Midve sva imele pa danes prvič uvajanje. Jutri pa jo bom že prvič pustila malo samo v vrtcu. lp, Tina
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 14:15:14
|
|
|
|
JASNA D
|
Ja pol si pa ti Mehurčica še mlada, al pa je vzgojiteljica stara! Jasna
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 15:16:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
Saj Laneja ima tudi ista varuška kot je imela romci... ja, ja - mamice so mlade :)-:)-:)- pa varuška je takrat tud bla mlada :)-:)-:)-
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 15:32:26
|
|
|
|
JASNA D
|
Meni je Romci rekla, da je pomočnica ista. Sicer pa poznam obe, ker je Marko bil v tej skupini. naslednji teden pa se jim bo zopet pridružil, pa ga bosta z lanejem skupaj lomila..... Jasna
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 15:48:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
a ni to isto? varuška=pomočnica? Saj jaz tudi vse poznam, ker je Gal hodil tudi tja v vrtec :)-:)-:)- Saj so vse vredu, razen Irene :grrr::grrr::grrr: Marko + Lanej = dvazlatarazbojnička :)-:)-:)-
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 15:56:37
|
|
|
|
JASNA D
|
Čuj, katero Ireno misliš - ne ki naše vzgojiteljice (oprosti, prej sem jaz zamešala - varuška je res enako kot pomočnica tudi v mojem vokabularju, sam me že mal leta dajejo:)-). Nama z možem se ravno vzgojiteljica Irena zelo dopade - je za najine pojme v tem vrtcu edina, ki ni "sluzasta" do staršev. No, vsaj v primerjavi z ostalimi, ki so se na naek način pokazale na roditeljskem. Romci, mi je rekla, da ta "naša" Irena včasih deluje mal "živčno". To bi tudi jaz lahko potrdila, ampak se mi pa drugače res zdi zelo fajn. Sicer ni ravno lepo boge tršice tule na forumu komentirat, ampak če veš kaj več, mi le povej prosim. lahko tudi na privat. LP, radovednica Jasna
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 16:42:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
Jasna - sem ti zdaj ziher pol ure pisala na privat in ko sem stisnila pošlji mi ni poslalo (vsaj mislim, da ne), ker me je vmes odregistriralo...:(( zdaj se mi pa ne ljubi še vse enkrat pisat, ker grem počasi domov. Bom ti vse pojasnila - preko romci, ali pa ti bom napisala... To je to - kar ti je romci rekla (da ta "naša" Irena včasih deluje mal "živčno"). Samo to bi dodala - včasih pa zelo. lp jana73
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 16:51:54
|
|
|
|
frutka_
|
Pomočnica in varuška NI ENAKO!!!!!!!:ups: Varušk v vrtcih več ni.:ups: To so bile nekoč varuhinje, ki so imele nekoč,še srednjo dvoletno vzgoijteljsko šolo. Ampak tega programa že dooooolgo več ni! Namesto njih so prišle pomočnice, za katere večina staršev meni, da imajo nižjo stopnjo izobrazbe ampak tudi to ne drži. Vzgojiteljica in pomoćnica delata v tandemu, skupaj načrtujeta ter izvajata dejavnosti. Običajno je vzgojiteljica tista strokovna delavka, ki ima opravljeno diplomo, strokovni izpit ter določeno št. let delovne dobe. Jaz imam 7. stopnjo izobrazbe, sem dipl. VPO, pa sem v vrtcu zaposlena "le" kot pomočnica, vzgojiteljica s katero sem delala pa še diplome nima pa mi je vendar superiorna. Kako to? Ima že večletne delovne izkušnje, strokovni naziv svetovalke,... Morda še to, da v LJ ne uporabljajo nazivov kot so pomočnica in vzgojiteljica ampak vzgojiteljica 1 ter vzgojiteljica 2, kar sem mi zdi boljše predvsem zato, da je jasno, da sva v pogledu vzgoje predšol. otrok dokaj izenačeni!
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 16:59:43
|
|
|
|
kofetek2010
|
sorry frutka - nisem želela nikogar užalit, se opravičujem! Pa pri teh spremembah - eni uporabljajo v šoli učiteljica, pri drugih so še vedno tovarišice, nikoli nisi dovolj na tekočem. Res nisem želela nikogar užalit, če je varuška, vzgojiteljica ali pa pomočnica - mi je njen naziv čisto odveč, glavno da je do otrok prijazna in da je njim prijetna, da jo imajo radi in da radi hodijo v vrtec. Vem tudi, da je boljše, če si dipl.VPO da delaš v OŠ v devetletki kot pomočnica (a so pomočnice, da ne bom spet mimo vsekala?) kot pa v vrtcu (plačo mislim - je v šoli višja, pa še med počitnicami si fraj). Pa lep dan še naprej!
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 17:10:23
|
|
|
|
frutka_
|
Tako sem se razpihnila, da bi mi skoraj kap!Nisem hotela. Ti nazivi se spreminjajo kot vreme. Vem! Toda velikokrat si manj cenjen s strani staršev, ker si "samo" pomočnica in takrat mi kar malo hudo postane. Saj pa imam diplomo, pripravljam se na strokovni izpit,ki nam je vsem enak... Glede devetletke pa so si mnenja deljena. Poznam vzgojiteljice, ki bi prišle nazaj v vrtec in take, ki jim je boljše v šoli. Misli, da je predvsem odvisno s kom delaš ter kako se ujameta učiteljica in vzgojiteljica pri svojem timskem delu. Jaz zelo rada delam v vrtcu, še raje bom ko bom imela SVOJO skupinico. Glede plače je velika razlika že med pomočnico in vzgojiteljico. Za šolo ne vem. Tako sem se razbohotila, da sem čisto pozabila Romci barati kako sta zdaj ,ko je Lanej doma.Mislim, da ga mamica kar okupira...:sloncek::sloncek::sloncek: Romci saj veš, mamico bolj "boli" kot malčka...:angel:
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 19:38:13
|
|
|
|
kofetek2010
|
Halo romci? Poročaj kako je bilo v vrtcu!!!!! Pa nehaj se skrivat! BU! A katera ve, kam se je skrila? lp jana73
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 19:49:35
|
|
|
|
Ro-La
|
Ms kaj gnjaviš:)- Me že pogrešaš? Evo sem že tu;) Lanej je omagal- brez večerje. Še vedno ima glas, torej ni preveč :((:((:((, samo malo, ampak če so ga nosile je pa blo vredu;) Je pa spal danes samo eno urco (v vrtcu) pa je bil že zdaj pošteno tečen. Upam da bo vsaj zdaj potegnil do jutra:)-
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 19:51:50
|
|
|
|
kofetek2010
|
Gnjavim, gnjavim :)- A si imela preveč časa? eh, da pridi na privat!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?