|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pašta fižol
13.7.2007 16:34:37   
lolita_0
Zanima me, kako pripravite pašto fižol. Ali daste noter kaj mesa ali ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pašta fižol
13.7.2007 18:10:47   
Jessy
Jaz samo zmiksam fižol ter precedim, da odstranim lupine (ni pa to nujno). Potem dodam toliko vode, da dobim primerno gostoto, ter začimi s nekaj stroki česna, majaronom, rožmarinom, lovorjevim listom, poprom, soljo in pol jušne kocke. Ko mi malce povre, da izginejo pene, dodam poljubne makarone in to je to. Preprosto, a dobro.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lolita_0)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pašta fižol
13.7.2007 19:50:36   
bamby



Jessy, a ni to fižolova juhauser posted image . Po moje je lolita_0 mislila na kaj drugega user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pašta fižol
13.7.2007 22:10:54   
Janeja
Podobno kot Jessy, vendar obvezno dam noter še korenček, peteršilj, čebulo, ki jo prej na olju prepražim in prekajeno meso - ponavadi vratovino.
Pa vratovino vedno skuham posebej in jo potem noter narežem, ker imam drugače vedno preveč slano. Lahko pa zaliješ z nekaj vode, kjer se je meso kuhalo, da dobi še boljši okus in potem zgostiš z malo moke.






< Sporočilo je popravil Janeja -- 13.7.2007 22:12:51 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pašta fižol
13.7.2007 23:55:52   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: bamby




Jessy, a ni to fižolova juhauser posted image . Po moje je lolita_0 mislila na kaj drugega user posted image user posted image user posted image





Js pod pašta fižol razumem, da gre za fižolovo juho. user posted image


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pašta fižol
14.7.2007 12:36:33   
maca24
Jaz pa delam tako:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2257


_____________________________

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?