|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pašta fižol
13.7.2007 16:34:37   
lolita_0
Zanima me, kako pripravite pašto fižol. Ali daste noter kaj mesa ali ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pašta fižol
13.7.2007 18:10:47   
Jessy
Jaz samo zmiksam fižol ter precedim, da odstranim lupine (ni pa to nujno). Potem dodam toliko vode, da dobim primerno gostoto, ter začimi s nekaj stroki česna, majaronom, rožmarinom, lovorjevim listom, poprom, soljo in pol jušne kocke. Ko mi malce povre, da izginejo pene, dodam poljubne makarone in to je to. Preprosto, a dobro.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lolita_0)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pašta fižol
13.7.2007 19:50:36   
bamby



Jessy, a ni to fižolova juhauser posted image . Po moje je lolita_0 mislila na kaj drugega user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pašta fižol
13.7.2007 22:10:54   
Janeja
Podobno kot Jessy, vendar obvezno dam noter še korenček, peteršilj, čebulo, ki jo prej na olju prepražim in prekajeno meso - ponavadi vratovino.
Pa vratovino vedno skuham posebej in jo potem noter narežem, ker imam drugače vedno preveč slano. Lahko pa zaliješ z nekaj vode, kjer se je meso kuhalo, da dobi še boljši okus in potem zgostiš z malo moke.






< Sporočilo je popravil Janeja -- 13.7.2007 22:12:51 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pašta fižol
13.7.2007 23:55:52   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: bamby




Jessy, a ni to fižolova juhauser posted image . Po moje je lolita_0 mislila na kaj drugega user posted image user posted image user posted image





Js pod pašta fižol razumem, da gre za fižolovo juho. user posted image


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pašta fižol
14.7.2007 12:36:33   
maca24
Jaz pa delam tako:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2257


_____________________________

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?