|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PUDING - kako?
26.5.2006 21:41:45   
Talči
Sem že večkrat zasledila, da svojim micenim ponudite tudi puding.
Navadni pudnig - doma skuhan z mlekom ali kakšen drugačen?
Jaz sem ga zadnjič kuhala s 3,5 mlekom, pa sem mu dala čisto miniminiminimalno za poskusit - mu je bilo všeč, več pa nisem upala.
Star je 9,5 mesecev.

9.8.2005 sem prvič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me kliče Žiga.
31.3.2010 sem drugič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me bo klicala LIna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PUDING - kako?
26.5.2006 21:53:04   
benika
Jaz sem mu prvič dala probat puding (doma skuhan) pri 4 mesecih. Sedaj mu pa enkrat ali dvakrat na teden ponudim Lumpijev čokoladni ali vanilijev puding.

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2006 21:58:05   
Anonimen
Jaz sem mu dala že pri 8 mesecih navadno alpsko mleko za piti po steklenički. Sva bila pa tudi v bolnici, ko je imel bronholitis, in je soseda imela 6 mesecev staro punčko, ki ji je dajala navadno alpsko mleko, ki so ji ga nosile sestre, pa ni nobena rekla, da bi bilo kaj narobe. Saj mislim, da bi v bolnici že morali vedeti, kaj 6-mesečnik lahko pije in kaj ne, a ni tako!?

(odgovor članu Talči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2006 9:50:37   
April
Jaz za puding naredim z gustinom, to je navadni koruzni škrob. Mi je bolj okusen kot pudingi v vrečki pa še raznih e-jev in barvil ne vsebuje. Če hočem različne okuse, dodam žličko marmelade ali košček čokolade. Mleko  je polnomastno.

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2006 16:17:49   
tina104
Ej, ful dobra ideja, April. Ampak veš, čokolada vsebuje veliko e-jev, pa nekatere marmelade tudiuser posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?