Pupa*
|
O, živjo Pinkyca, sem te pa prov vesela tukaj. Ma ja, sej mi je vse tole res čudno, da me naročajo tako pozno. Naročila sem se po mailu, tko da nisem mogla nič ugovarjat (ker jih po telefonu sploh ne dobim), tko da sem sedaj še enkrat pisala, da prosim, če me naročijo prej... in še čakam na odgovor, potem te pa obvestim. Brskala sem po internetu in tud pri odgovorih dr. Pušenjaka sem našla, da je prvi pregled priporočen od 8. - 10. tedna. Tko da sem se že kar odločila, če me ne bojo naročili prej, da bom šla h kakšnemu privatnemu ginekologu, da dobim potrditev, da je vse v redu. Jaz sem te okvirne napotke, česa se izogibat, dobila že na posvetu pri svoji G. (v bistvu iste kot ti, pa regrat mi je tudi omenila), zdaj pa berem večinoma tukaj na RR, kjer je o prehrani veliko napisano. Predvsem pazi na zelenjavo z vrta (zelo dobro jo operi) in nasploh previdnost pri tem ni odveč, tudi pri sadju... pa veliko pij (vodo, jaz si stisnem pomarančo in grenivko, spijem zjutraj in tudi čez dan in mi je super), jej raznovrstno hrano in gibaj se na svežem zraku... to je nekaj osnovnega, no... A veš, da znakov pa zaenkrat nobenih pretiranih... ko sem brala včeraj, da si ti naredila 3 teste, sem šla še jaz bo CB, da se še enkrat prepričam... in se je pokazal velik + .... v bistvu mi je bilo tko čudno slabo samo v ponedeljek, zdej pa razen tega, da me prsi bolijo, zaenkrat nič... če je to dober znak, potem bom presrečna, da tako tudi ostane... najhujše od vsega mi je, da bi mogla bruhat... Kaj pa tvoji znaki? Ja, sva pa čisto blizu in močno upam, da bova tole vozile skupaj do srečnega konca. Ti si potem že med avgustovkami, a ne? Oglasi se še kaj in užiiiiivaaaaj!!