|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI PREGLED - lepo prosim za pomoč
28.11.2006 13:58:03   
Pinkyca
Čestitke skorpijonka1 !!! S Pupo imata isti dan PDP, kako super. Predlagam, da greš kot ti je že pupa napisala na našo temo. Tam smo vse čisto blizu!user posted image  Pa še preglede na podobne ali enake datume, bomo lahko fotkice primerjale!

(odgovor članu skorpijonka1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.11.2006 9:02:26   
climberka
Hojla punce!
Pa še moja zgodba... Prvi dan zadnje M je bil 17.10. S pomočjo klomifena  sta se 19.11. pokazali user posted image . Prvi pregled imam 11.12. Se mi je zdelo tudi zelo pozno, a ste me na tem forumu potolažile. Zdaj samo odštevam dneve...

Lepo je vedeti, da nisi sam.

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.11.2006 14:43:14   
acidlee
Pozdravljene tudi iz moje strani!
Kako lepo je prebirat sporočila in vedeti, da nisi sam.

Pri meni je bilo takole: prvi dan ZM je bil 16.10., vendar sem odreagirala zelo pozno, ker nisem imela rednih menstruacij (imela sem jo navadno med 36-45 dni), tako da sem test opravila šele včeraj s CB in se je pokazal velik +. Danes sem se pa naročila pri G in imam prvi pregled 8.12. Komi čakam, da mi povejo, da je vse vredu.

Punce, držte se, kot vidite, nas je kr nekaj.

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.12.2006 8:12:35   
katis
No še jaz -

1.dan zadnje menstruacije (po 5dnevni zamudi) je bil 25.10., včeraj sem klicala ginekologinjo in pregled imam 21.12. (čeprav sem se bala, da bodo rekli, da zaradi praznikov šele po novem letu).

Torej bova z možekom najino pikico videla še pred božičem user posted image

Komaj čakam user posted image

Lep dan vsem!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu acidlee)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.12.2006 9:11:20   
bačko
Lep pozdrav Pupi in Pinkyci.Čestitam vama!
Jaz pa sem zadnjo menstroacijo imela 8.10 in imam pregled ta petek 15.12..Opazila sem da sta napisale da nimate še nobenih močnih znakom.Jaz pa sem doma že od 22.11, ker bruham in sem kar naprej utujena.Včasih sem tako utrujena da se sploh iz pojstelje težko spravim.Blagor vama.
Jaz osebno komaj čakam pregled da vidim če je vse uredu z user posted image .Sem komaj dočakala ta petek.Pri nama pa že vsi vedo, ker smo komaj čakali na naraščaj.
Lepo se imejta in si pišemo! Pa pa

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.12.2006 9:59:45   
Anonimen
user posted image hej očitno nas je kar nekaj takih, ki smo oktobra imele ZM, jaz sem jo imela 30. 10.  naročena sem pa pri g. 22. 12. torej, ko bom noseča 7 tednov in 4 dni.... sam men tole ni čist jasn, kako se te tedni štejejo, ja jasno mi je, da šteješ od zanje menstruacije, ampak, kako je pa s tem, če jaz vem kdaj sem zanosila, če točno vem kdaj sem imela ovulacijo, a se to vedno štejeod ZM.
aja pa čestitam vsem za user posted image !  

(odgovor članu Pupa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
11.12.2006 10:35:31   
katis
Ej tole štetje men tudi ni dalo mira.

Potem sem si pa eno knjigo nabavla in tule celo en simptaičen link našla: http://www.yumama.com/kalendar/index.php?n=1 
vpišeš ZM in ti zračuna kako daleč si in kaj se tisti teden dogaja.

Za prva dva tedna pa seveda tudi hecen opis češ, trenutno še nisi noseča....

No na prvi pregled gre moj možek zraven - si je že dopust zrihtal user posted image

Lep dan

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.12.2006 11:59:09   
Pupa*
O, pozdravljene punce!!

Že dolgo nisem nič čekirala tukaj, sem bila prenečena, ko vidim, da pišete sem. Najprej vsem iskrene čestitke za user posted image user posted image !! user posted image user posted image user posted image

Ja, tole štetje... šteješ dni od prvega dne ZM, PDP je pa določen s + 7 dni... ni pa rečeno, da je takrat res bila ovulacija in smo zanosile... lahko je bilo kasneje... točno bo povedal/a G. na pregledu, ko bo delal/a UZ... jaz za sebe pričakujem, da mi bo premaknila PDP na kasnejši datum... no, mogoče me pa preseneti...

Še en teden do pregleda!! user posted image  Pridite na Čvekanje v pričakovanju, bomo še tam kakšno rekle... tema Za Pinkyco in Kniči, pa tudi julijke imamo svojo temo...

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.12.2006 8:28:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petraz

Najprej ČESTITAM za user posted image !!!!!!!

Prvi pregled se opravi tam v 7 ali 8. tednu nosečnosti, saj se takrat že vidi plod. Prej ni smisla, razen če bi bilo kaj narobe. Tako, da msilim, da so te čisto prav naročili. Je pa res treba potrpeti, saj je še daleč, a ne!?? Ti pa bi tako rada videla svojo pikico v trebuščku. Mene še sedaj G. naroča na 4 do 5 tednov, pa sem noseča že 30. tednov. Če je vse o.k., potem ni potrebe po večih pregledih. Če še te bo kaj zanimalo pa se oglasi, ti z veseljem napišem....user posted image

Jaz sem v podobni situaciji, isto so mi odkrili malo pregrado - ni za operacijo. Zadnjo mesntruacijo sem imela 23.10. Na pregled so me naročili pa komaj 3.1.2007.
To se mi zdi še tako dolgo....

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
12.12.2006 9:24:12   
lena35
jaz sem imela ss septembra zdaj sem zanosila in pregled imam šele 17.1.  moja zadnjaM je bila 9.11.in se mi zdi to zelo dolgo,saj bom takrat v10.tednu ali ni malo pozno in stara sem 35.let
lena35

< Sporočilo je popravil lena35 -- 12.12.2006 9:28:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.12.2006 12:44:40   
Pupa*
Pozdravljene punce!

Anonimna, takrat boš v 11. tednu, a ne... Po mojem prvotnem datumu pregleda, bi takrat začela že 13. teden... ampak se mi tudi 11. teden zdi malo pozno, no... Probaj prosit, če te lahko naročijo prej... meni je uspelo, sedaj sem naročena konec 9. tedna. Pa čimprej pokliči, ker je mogoče tako tudi zaradi praznikov.

Enako pa tudi tebi Lena35... pokliči, razloži situacijo in boš videla reakcijo... ali se pa nekaj zmisli (čeprav ni lepo, ampak je pa možnost), da imaš tisti teden npr. rezerviran dopust in da ne boš mogla priti, da zato prosiš, če ti dajo lahko zgodnejši datum, ker kasneje bo pa itak že prepozno.

Pa obema iskrene čestitke za user posted image !! user posted image user posted image

Poročajta, če je bilo kaj uspeha.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.12.2006 14:53:12   
lena35
sem bila tečna in sem bila že kr danes in mi je naredila uz in sem dala vodo tk da je test na vodi pokazal da sem res nosča ,na uz pa se ni nič videlo tk da imam kontrolo čez tri tedne do takrat pa sem na bolniški
lena35

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.12.2006 15:25:39   
Pupa*
Bravo Lena35 user posted image

Zdaj pa lepo počivaj in lepo nosečnost ti želim! user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?