|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRVI PREGLED
6.3.2007 8:06:57   
prymorka
ja punce prvi pregled je mimo, in doktor pravi da je vse ok, da se lepo razvija,...
problem ima moja prijateljica,... namreč..
bila je na prvem pregledu ravno tako včeraj (samo pri drugemu G)
ona je imela zadnjo M 25.01. in doktor ji je reku da se vidi neka sprememba v maternici ampak da naj pride čez 2tedna da ji pogleda še enkrat,... zakaj ji ni naredil ultrazvoka??? a je to normalno? na koncu ga je vprašala če je noseča al ne in ji je reku da ne ve,.. da naj pride čez 2tedna...
2testa sta ji pokazala pozitivno,.. zdaj je v dvomih...
je mogoče res prišla prezgodaj na pregled, al je doktor bil dolžen ji naredit UZ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRVI PREGLED
6.3.2007 8:17:11   
mala
Pri tvoji prijateljici bi se še bolj malo videlo na UZ zato jo je ginekolog naročil kasneje-ponavadi tam okrog 8-9-10 teden naročajo, ko se plod že dobro vidi in mu že srček bije

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 8:27:12   
prymorka
AHA pol je vse ok,..?? sem mislila da je kej narobe to,.. jaz sem imela včeraj pregled in mi je reku da imam 7t3d user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 14:47:55   
kapica
Verjetno ga ni naredil zato, ker je bilo se prehitro in ni mogel potrditi nosecnosti.
Sigurno je vse v redu, na zacetku je pac treba malo cakat, sploh pa je vsaka na zacetku nestrpna in bi rada ze takoj videla pikico, pa si delamo skrbi. Veliko srece obema user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2007 18:12:55   
helenav
Tudi če bi ji naredil UZ in je še prehitro, ji ne bi potrdil nosečnosti. Potrdi ti nosečnost šele ko se prvič vidi srček, zato ponavadi naročajo na PP šele kasneje v 7,8,9 tednu.

Govorim ti iz lastnih izkušenj,ker sem jaz šla relativno hitro na PP zaradi rjavih izcedkov. UZ so mi naredili vsak teden, a potrdili nosečnost šele v 6 tednu, ko se je pokazal srček.

Srečno

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......