PRVI PREGLED (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

prymorka -> PRVI PREGLED (6.3.2007 8:06:57)

ja punce prvi pregled je mimo, in doktor pravi da je vse ok, da se lepo razvija,...
problem ima moja prijateljica,... namreč..
bila je na prvem pregledu ravno tako včeraj (samo pri drugemu G)
ona je imela zadnjo M 25.01. in doktor ji je reku da se vidi neka sprememba v maternici ampak da naj pride čez 2tedna da ji pogleda še enkrat,... zakaj ji ni naredil ultrazvoka??? a je to normalno? na koncu ga je vprašala če je noseča al ne in ji je reku da ne ve,.. da naj pride čez 2tedna...
2testa sta ji pokazala pozitivno,.. zdaj je v dvomih...
je mogoče res prišla prezgodaj na pregled, al je doktor bil dolžen ji naredit UZ?

mala -> RE: PRVI PREGLED (6.3.2007 8:17:11)

Pri tvoji prijateljici bi se še bolj malo videlo na UZ zato jo je ginekolog naročil kasneje-ponavadi tam okrog 8-9-10 teden naročajo, ko se plod že dobro vidi in mu že srček bije

prymorka -> RE: PRVI PREGLED (6.3.2007 8:27:12)

AHA pol je vse ok,..?? sem mislila da je kej narobe to,.. jaz sem imela včeraj pregled in mi je reku da imam 7t3d [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

kapica -> RE: PRVI PREGLED (6.3.2007 14:47:55)

Verjetno ga ni naredil zato, ker je bilo se prehitro in ni mogel potrditi nosecnosti.
Sigurno je vse v redu, na zacetku je pac treba malo cakat, sploh pa je vsaka na zacetku nestrpna in bi rada ze takoj videla pikico, pa si delamo skrbi. Veliko srece obema [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

helenav -> RE: PRVI PREGLED (6.3.2007 18:12:55)

Tudi če bi ji naredil UZ in je še prehitro, ji ne bi potrdil nosečnosti. Potrdi ti nosečnost šele ko se prvič vidi srček, zato ponavadi naročajo na PP šele kasneje v 7,8,9 tednu.

Govorim ti iz lastnih izkušenj,ker sem jaz šla relativno hitro na PP zaradi rjavih izcedkov. UZ so mi naredili vsak teden, a potrdili nosečnost šele v 6 tednu, ko se je pokazal srček.

Srečno

Stran: [1]