|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRVIC in mi je tako hudo,...
5.6.2005 10:14:33   
lan
No pa sta moja fanta sla:( na Gorenjsko k babici in dedku.Jaz sem ostala sama doma:(,ker moram studirati8).
To je zame prvic,da bom brez tamaucka:duda:, od kar je prisel na svet,2 dni.Verjetno boste mislile,da sem malo cudna,ampak meni je res hudo:(.Joj kako lahko moj :love: zdrzi 2 meseca ne da bi videl Lana.Vsaka cast mu,meni bi se utrgalo:zmeden:.Sicer mu pa na zalost nic drugega ne preostane.
V glavnem jaz grem zdaj studirat8),da cim vec naredim pa se vam kaj oglasim med pavzicami.
Ve pa cimbolje izkoristite ta dezeven dan za muckanje s svojimi :love: in :duda:.
papapa
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.6.2005 10:22:53   
StBarbara
:(( pa saj bo hitro minilo
srečno učenje :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2005 10:41:28   
Pupica
Oh lan, sem se čisto poistovetla s tabo. Res ti mora biti hudo. Men bi bilo sedaj še posebno, ker ima Tia obdobja, ko bi bila samo pri nama. Čim jo prime kdo drug:((

Pridno se uči, tako se boš najbolj oddolžila sebi in lanu!

papa:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2005 10:58:14   
Mojca20
Tudi jaz te čisto razumem, ampak poskušj se posvetiti učenju, saj bo hitro minilo!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2005 11:35:25   
Maxica
Fajn se uči, pa-saj bo brž minilo, boš videla. Srečno:sloncek:!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2005 11:42:15   
Mojca20
Lan sem videla slikce, res je super hišica! Pri nas v bloku kaj takega ni možno:(

Smo pa včeraj kupili en mini motor na akumulator:bravo: Je ful luštkan ker je manjši kot tisti ostali, luštkan!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2005 13:10:31   
Joe
Katja, Lanova mamica, kar smelo naprej v dan! Prepričan pa sem, da te ati in sine kaj malo pogrešata.

Dober uk brez muk! :kava::zajcek:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2005 13:19:51   
rainbow
te razumem, meni je bilo grozno, ko sem morala po drugem porodu ostati en reden noter in sem bila prvič ločena od moje prve pupe, jokala da groza; ampak saj bo hitro minilo,se čim bolj posveti študiju
držim pesti:rozica:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2005 15:25:40   
lan
No,evo imam krajso pavzo.Moram rect,da mi gre ucenje dobro.Sem obdelala ze 2 lekciji.
Joe,definitivno jima ni hudo brez mene.Katja:zmeden:?
Dan mi je pa pisan za ucenje,oblacno.Eno :kava: popijem,potem pa naprej studirati.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?