PRVIC in mi je tako hudo,... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lan -> PRVIC in mi je tako hudo,... (5.6.2005 10:14:33)

No pa sta moja fanta sla:( na Gorenjsko k babici in dedku.Jaz sem ostala sama doma:(,ker moram studirati8).
To je zame prvic,da bom brez tamaucka:duda:, od kar je prisel na svet,2 dni.Verjetno boste mislile,da sem malo cudna,ampak meni je res hudo:(.Joj kako lahko moj :love: zdrzi 2 meseca ne da bi videl Lana.Vsaka cast mu,meni bi se utrgalo:zmeden:.Sicer mu pa na zalost nic drugega ne preostane.
V glavnem jaz grem zdaj studirat8),da cim vec naredim pa se vam kaj oglasim med pavzicami.
Ve pa cimbolje izkoristite ta dezeven dan za muckanje s svojimi :love: in :duda:.
papapa

StBarbara -> PRVIC in mi je tako hudo,... (5.6.2005 10:22:53)

:(( pa saj bo hitro minilo
srečno učenje :sloncek::sloncek::sloncek:

Pupica -> PRVIC in mi je tako hudo,... (5.6.2005 10:41:28)

Oh lan, sem se čisto poistovetla s tabo. Res ti mora biti hudo. Men bi bilo sedaj še posebno, ker ima Tia obdobja, ko bi bila samo pri nama. Čim jo prime kdo drug:((

Pridno se uči, tako se boš najbolj oddolžila sebi in lanu!

papa:rozica::rozica::rozica::rozica:

Mojca20 -> PRVIC in mi je tako hudo,... (5.6.2005 10:58:14)

Tudi jaz te čisto razumem, ampak poskušj se posvetiti učenju, saj bo hitro minilo!

Maxica -> PRVIC in mi je tako hudo,... (5.6.2005 11:35:25)

Fajn se uči, pa-saj bo brž minilo, boš videla. Srečno:sloncek:!

Mojca20 -> PRVIC in mi je tako hudo,... (5.6.2005 11:42:15)

Lan sem videla slikce, res je super hišica! Pri nas v bloku kaj takega ni možno:(

Smo pa včeraj kupili en mini motor na akumulator:bravo: Je ful luštkan ker je manjši kot tisti ostali, luštkan!

Joe -> PRVIC in mi je tako hudo,... (5.6.2005 13:10:31)

Katja, Lanova mamica, kar smelo naprej v dan! Prepričan pa sem, da te ati in sine kaj malo pogrešata.

Dober uk brez muk! :kava::zajcek:

rainbow -> PRVIC in mi je tako hudo,... (5.6.2005 13:19:51)

te razumem, meni je bilo grozno, ko sem morala po drugem porodu ostati en reden noter in sem bila prvič ločena od moje prve pupe, jokala da groza; ampak saj bo hitro minilo,se čim bolj posveti študiju
držim pesti:rozica:

lan -> PRVIC in mi je tako hudo,... (5.6.2005 15:25:40)

No,evo imam krajso pavzo.Moram rect,da mi gre ucenje dobro.Sem obdelala ze 2 lekciji.
Joe,definitivno jima ni hudo brez mene.Katja:zmeden:?
Dan mi je pa pisan za ucenje,oblacno.Eno :kava: popijem,potem pa naprej studirati.

Stran: [1]