|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREHRANA
26.2.2005 8:16:39   
CIPRESA
Punce mene pa zanima ali vsak dan jeste topli obrok - kosilo? Jaz namreč jem , ampak včasih bi najraje preživela dan z hrano iz hladilnika, ker sem mi včasih ne da več mislit na to kaj naj danes skuham.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PREHRANA
26.2.2005 9:00:54   
Naja31
Ojla,

jaz ne jem toplega obroka cisto vsak dan. Pred nosecnostjo sem sploh zelo redko jedla topli obrok za kosilo, zdaj se sicer trudim, da bi to izboljsala, ampak mi ne uspe vedno. Kaksen dan cel dan kaj po malem grickam in potem nisem lacna za kaksen bolj ornk obrok. Meni se to ne zdi nic tako dramaticnega.
Dokler sem hodila v sluzbo, sem jedla v menzi, od ponedeljeka naprej sem pa doma in me ze skrbi, da bom morala kuhati, kar mi pa sploh ne gre od rok.

Lp, Naja :nosecka:

:kuza:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PREHRANA
26.2.2005 9:14:47   
NENAJANI
Jaz sedaj med nosečnostjo nujno jem vsaj en topel obrok dnevno. Pa ne zaradi česa drugega, ampak mi postane neznosno, če jem kakšen kruh za zajtrk. Pri meni je prvi obrok šele kosilo!!!!:zmeden::zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PREHRANA
26.2.2005 12:20:56   
Pia73
Jaz vsak dan brez izjeme jem topel obrok.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PREHRANA
26.2.2005 13:03:39   
Kety
Jaz tudi! Ce mi ne uspe pojest kosila, imam vsaj toplo vecerjo!

LP Kety

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PREHRANA
28.2.2005 9:59:22   
saba
meni se tudi ne da kaj preveč kuharit, ampak se potrudim da vsak dan neki skuham.
najraje pa pojem kaj z žlico, tako da ko kuham kakšno mineštro jo skuham kar za dva dni.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PREHRANA
28.2.2005 12:16:05   
rouzi
tudi jaz obvezno jem en topel obrok na dan. tudi če se mi ne da kuhat, to naredim zarad moje pikice.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PREHRANA
28.2.2005 19:26:53   
Naja31
Uf, vidim, da sem edina, ki ne je vsak dan toplega obroka.
Meceno, ne pretiravaj s tunino v nosecnosti. Jaz sem brala, da je v vecjih kolicnah odsvetujejo, ker se v njej nabira zivo srebro. Vec kot eno konzervo na dva-tri tedne naj nosecke ne bi jedle. Meni je na zacetku full disala, ampak sem se ravno zaradi tega nazaj drzala. Pa mi je bilo cudno, ker so po drugi strani pa ribe priporocljive.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PREHRANA
28.2.2005 19:48:27   
Meceno
Halo moje tuninice ????:((:((:(( Kaj ???:((:((:((
Joj , se bom mogla odreči ?????:((:((:((:((

Naja31 kje si to čitala ?

Se bom jaz to mal na inštitutu pozanimala ,ker da sem brez te hrane :zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?