PREHRANA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

CIPRESA -> PREHRANA (26.2.2005 8:16:39)

Punce mene pa zanima ali vsak dan jeste topli obrok - kosilo? Jaz namreč jem , ampak včasih bi najraje preživela dan z hrano iz hladilnika, ker sem mi včasih ne da več mislit na to kaj naj danes skuham.

Naja31 -> PREHRANA (26.2.2005 9:00:54)

Ojla,

jaz ne jem toplega obroka cisto vsak dan. Pred nosecnostjo sem sploh zelo redko jedla topli obrok za kosilo, zdaj se sicer trudim, da bi to izboljsala, ampak mi ne uspe vedno. Kaksen dan cel dan kaj po malem grickam in potem nisem lacna za kaksen bolj ornk obrok. Meni se to ne zdi nic tako dramaticnega.
Dokler sem hodila v sluzbo, sem jedla v menzi, od ponedeljeka naprej sem pa doma in me ze skrbi, da bom morala kuhati, kar mi pa sploh ne gre od rok.

Lp, Naja :nosecka:

:kuza:

NENAJANI -> PREHRANA (26.2.2005 9:14:47)

Jaz sedaj med nosečnostjo nujno jem vsaj en topel obrok dnevno. Pa ne zaradi česa drugega, ampak mi postane neznosno, če jem kakšen kruh za zajtrk. Pri meni je prvi obrok šele kosilo!!!!:zmeden::zmeden:

Pia73 -> PREHRANA (26.2.2005 12:20:56)

Jaz vsak dan brez izjeme jem topel obrok.

Kety -> PREHRANA (26.2.2005 13:03:39)

Jaz tudi! Ce mi ne uspe pojest kosila, imam vsaj toplo vecerjo!

LP Kety

saba -> PREHRANA (28.2.2005 9:59:22)

meni se tudi ne da kaj preveč kuharit, ampak se potrudim da vsak dan neki skuham.
najraje pa pojem kaj z žlico, tako da ko kuham kakšno mineštro jo skuham kar za dva dni.

rouzi -> PREHRANA (28.2.2005 12:16:05)

tudi jaz obvezno jem en topel obrok na dan. tudi če se mi ne da kuhat, to naredim zarad moje pikice.

Naja31 -> PREHRANA (28.2.2005 19:26:53)

Uf, vidim, da sem edina, ki ne je vsak dan toplega obroka.
Meceno, ne pretiravaj s tunino v nosecnosti. Jaz sem brala, da je v vecjih kolicnah odsvetujejo, ker se v njej nabira zivo srebro. Vec kot eno konzervo na dva-tri tedne naj nosecke ne bi jedle. Meni je na zacetku full disala, ampak sem se ravno zaradi tega nazaj drzala. Pa mi je bilo cudno, ker so po drugi strani pa ribe priporocljive.

Meceno -> PREHRANA (28.2.2005 19:48:27)

Halo moje tuninice ????:((:((:(( Kaj ???:((:((:((
Joj , se bom mogla odreči ?????:((:((:((:((

Naja31 kje si to čitala ?

Se bom jaz to mal na inštitutu pozanimala ,ker da sem brez te hrane :zmeden2:

Stran: [1]